Του Γιώργου Μιχάλακα

Η σχέση της Αποστολίας Ζώη με τον κόσμο που παρακολουθεί το «Nomads» μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά πλέον η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί. Η πιο δυνατή παίκτρια τού ριάλιτι ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογούσε για τις έριδες που είχαν ξεσπάσει με κεντρικό πρόσωπο την ίδια και το κλίμα έχει αλλάξει άρδην υπέρ της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, στην ενότητα τού παιχνιδιού όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να αναγνώσουν tweets που τούς απευθύνουν οι τηλεθεατές, ο «Νίντζα» (όπως την αποκαλεί ο Οροκλός) δέχθηκε από κοπέλα με το username «Ariliza» την ακόλουθη υπόσχεση στήριξης..: «Αποστολία, μόνο για ’σένα θα ξοδέψω όλη την κάρτα μου».

Κι εκεί που νομίζαμε ότι το μήνυμα ήταν σαφέστατο, ήρθε η Αποστολία να αποδείξει για ακόμη μία φορά ότι στη ζωή δεν υπάρχει Αυτονόητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντίδρασή της προς αυτό που είχε διαβάσει ήταν να επιδοθεί σε ένα ανθρωπιστικό λογύδριο, όπου προέτρεπε την «Ariliza» να προτιμήσει να κάνει κάτι για την οικογένειά της, αντί να ξοδέψει σε sms τα χρήματά της.

Όμως, υπήρχε ένα μπέρδεμα..: Η Αποστολία ενόμιζε ότι η τηλεθεάτρια είχε σκοπό να ξοδέψει για πάρτη της την… πιστωτική της κάρτα.

Όπως είναι φυσικό, ένα κύμα γέλωτος προκλήθηκε σε κάθε ελληνικό σπίτι που έβλεπε εκείνη τη στιγμή το «Nomads», ενώ το ίδιο συνέβη και στους συμπαίκτες της, τον Οροκλό, τη Δήμητρα και τη Βασιλική, που βίωναν διά ζώσης την πλάνη της.

Στη συνέχεια, της εξήγησαν ότι η «κάρτα» για την οποία γινόταν λόγος, ήταν κάρτα με τηλεφωνικές μονάδες και ξεδιάλυναν το τοπίο. Όμως, το καλό είχε γίνει. Είχαμε προλάβει να γελάσουμε…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης