Αυτό κι αν είναι είδηση! Η «Λάμψη», η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία από το κοινό και απέκτησε φανατικούς οπαδούς επιστρέφει στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου και την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 20:00, η εκπομπή «Flashback» φιλοδοξεί να μας ταξιδέψει στο χρόνο με ένα ειδικό αφιέρωμα στην μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά φαντασίας της ελληνικής τηλεόρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Λάμψη» αριθμεί 3.457 επεισόδια και στη σειρά αυτή συμμετείχαν 1.500 ηθοποιοί. Το σενάριο έγραψε ο Νίκος Φώσκολος, ο οποίος αποθεώθηκε από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο αφιέρωμα.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, στο ρόλο της παρουσιάστριας μας ξυπνάει αναμνήσεις της «Λάμψης» με συνεντεύξεις αγαπημένων ηθοποιών και σημαντικών συντελεστών που έχουν υπάρξει κομμάτι της, όπως η Άννα Ανδριανού, η Ντέλα Φώσκολου, ο Γιώργος Βασίλειου, η Έφη Πίκουλα, η Κάτια Δανδουλάκη, η Ελένη Κούρκουλα, ο Γιώργος Χριστοδούλου, η Λουκία Παπαδάκη, η Έλενα Μακρή – Λυμπέρη, ο Γιάννης Βασιλειάδης (σκηνοθέτης ), η Ντέπυ Γκολεμά, η Νόρα Κατσέλη, η Έλινα Ακριτίδου, η Καλλιόπη Ευαγγελίδου, ο Κώστας Δίγκας, ο Λίνος Χριστοδούλου, ο Κωστής Τερζάκης, η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου.

Ο κύκλος της αφιερωματικής εκπομπής για τη «Λάμψη» θα κλείσει με το τρίτο επεισόδιο, το οποίο και θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο 19 Μαρτίου στις 20:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης