Τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της εφετινής La Liga ουδείς είναι σε θέση να πει με πάσα βεβαιότητα σε ποια χέρια θα καταλήξει το εφετινό τρόπαιο. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV είναι οι κερδισμένοι του τεράστιου ανταγωνισμού που υπάρχει στην ισπανική λίγκα, καθώς είναι και οι μόνοι που μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια τι θα κάνουν οι διεκδικητές του τροπαίου στα εναπομείναντα ματς!

Στην 35ηαγωνιστική απολαύσατε τον Λουίς Σουάρες να σκοράρει για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι τέσσερα γκολ και να ηγείται του 6-0 της Μπαρτσελόνα επί της Χιχόν, στο «Καμπ Νου». Αποτέλεσμα που κράτησε τους «μπλαουγκράνα» στην κορυφή, με 82 βαθμούς. Το Σάββατο 30/4, στις 21.30 οι πρωτοπόροι θα επισκεφτούν τη Σεβίλλη, για να συναντήσουν την Μπέτις και εσείς δεν έχετε παρά να συντονιστείτε με το ΟΤΕ Sport 2HD για να δείτε τι θα γίνει. Είναι, επίσης, χρήσιμο να γνωρίζετε πως η «Μπάρτσα» έχει με το… μέρος της όλες τις πιθανές ισοβαθμίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης που επίσης έχει 82 βαθμούς μετά το 1-0 επί της Μάλαγα (γκολ που σκόραρε ο Άνχελ Κορέα στο 62′, πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς) θα φιλοξενήσει για την 36η αγωνιστική τη Ράγιο Βαγιεκάνο, επίσης το Σάββατο 30/24, στις 19.15. Τα όσα συμβούν στο «Βιθέντε Καλδερόν» θα τα παρακολουθήσετε από το OTE Sport 2HD.

H Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να παρακολουθεί τα όσα γίνονται στην πρώτη θέση, από απόσταση ενός βαθμού (έχει 81), μετά το 2-3 στο «Κάμπο ντε Φουτμπόλ ντε Βαγιέκας», με ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει 2-0. Το ερχόμενο Σάββατο 30/4, η «βασίλισσα» θα εμφανιστεί στο «Στάδιο Ανοέτα», για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ματς που επίσης θα προβληθεί από το OTE Sport 2HD.

Το τελευταίο Σάββατο του Απριλίου ανήκει στον ΟΤΕ TV και το OTE Sport 2HD, μέσω του οποίου θα μεταφερθείτε στις πιο ενδιαφέρουσες συναντήσεις ενός εκ των καλύτερων πρωταθλημάτων της Ευρώπης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης