Η Ντέπυ Γκολεμά που είναι γνωστή για τον καυστικό της σχολιασμό, αυτή τη φορά σχολίασε την απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή να δώσει με απευθείας ανάθεση την εκπροσώπησή μας στη Eurovision 2016, ρίχνοντας τα καρφιά της.

«Και ερχόμαστε στο σοβαρό, σοβαρότατο θέμα που λέγεται εκπροσώπηση τραγουδιού στη Eurovision, που θα πάει σε απευθείας ανάθεση. Το θέμα το έχει αναλάβει ο Διονύσης Τσακνής –ειδικός, αν μη τι άλλο- αλλά τη βλέπω την πατάτα να έρχεται. Από αυτά που ακούω, δηλαδή. Και ευτυχώς που οι γιαγιάδες της Λέσβου δεν είναι σε ηλικία να τραγουδήσουν. Διότι, ικανοί είμαστε… Το έχουμε αποφασίσει. Δεν θα λείψουμε. Ο ήχος του τραγουδιού θα είναι βαλκανικός αλλά δεν θα έχει κλαρίνα! Σκοπός τους δεν είναι να πάμε στον διαγωνισμό με τραγούδι… ξενόφερτου ακούσματος, αλλά με δικό μας στιλ και ταυτότητα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, ο Διονύσης Τσακνής είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος. Το να λέει «εργάζομαι με σεβασμό και πίστη στο θεσμό της Γιουροβίζιον…» υποψιάζεσαι. Διονύση, δεν το κοιτάς;» έγραψε χαρακτηριστικά στη στήλη της «Από κεραίας» στη Real.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης