Πλούσιο κινηματογραφικό θέαμα, με περισσότερες από 40 πρεμιέρες το μήνα, blockbusters, βραβευμένες παραγωγές αλλά και κλασικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, καθώς επίσης νέες δημοφιλείς σειρές σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, μπορούν να απολαμβάνουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μέσα από τις κινηματογραφικές ζώνες των καναλιών OTE CINEMA.

Κάθε Δευτέρα στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD η αδρεναλίνη ανεβαίνει με τις καλύτερες ταινίες δράσης στην Action Zone. Ξεχωρίζει τον Δεκέμβριο το αφιέρωμα στον θρυλικό Rocky του Σιλβέστερ Σταλόνε, με την προβολή και των 6 ταινιών του franchise κάθε εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε Τρίτη και Τετάρτη από τις 21.00, το OTE CINEMA 1HD προβάλλει κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές σε πρώτη προβολή και οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαμβάνουν δύο σειρές στη σειρά. Τις Τρίτες, οι φίλοι των σειρών βλέπουν το βραβευμένο με Emmy Fargo (Κ1, 21.00) και το σκοτεινό Banshee (Κ1, 22.00), ενώ τις Τετάρτες σειρά έχουν ο πολυβραβευμένος Πύργος του Ντάουντον (Κ5, 21.00) και η σειρά τρόμου Hemlock Grove (Κ2, 22.00). Επίσης, από τον Δεκέμβριο προγραμματίζονται συναρπαστικοί μαραθώνιοι σειρών με back2back προβολές για τον Πύργο του Ντάουντον (Κ5), το Luther (Κ1,2&3), το The Musketeers (K1) και τη μίνι σειρά From the Earth to the Moon με τον Τομ Χανκς.

Τις Τετάρτες στο OTE CINEMA 2, οι γυναίκες πρωτοστατούν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στη ζώνη Ladies First. Κάθε Τετάρτη στις 22.00, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθήσουν ταινίες με σπουδαίες ερμηνεύτριες και ηρωίδες, όπως το βραβευμένο με Όσκαρ Amour με την εξαιρετική Εμανουέλ Ριβά (26 Νοεμβρίου), το συγκινητικό Μία Αλλιώτικη Αγάπη με τις Τζούλιετ Λιούις και Νταϊάν Κίτον (3 Δεκεμβρίου) ή το Café de Flore με την Βανέσα Παραντί σε έναν αναπάντεχο ρόλο (17 Δεκεμβρίου).

Κάθε Πέμπτη στις 21.00, στο OTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζουν οι Red Carpet Premieres. Στη νέα ζώνη του καναλιού, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να δουν κορυφαίες και διακεκριμένες κινηματογραφικές παραγωγές σε πρώτη τηλεοπτική προβολή αμέσως μετά τη μεγάλη οθόνη. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα προβληθούν το blockbuster ριμέικ Robocop (27 Νοεμβρίου), το βιογραφικό Βαλέσα: Η Δύναμη της Ελπίδας του Αντρέι Βάιντα (4 Δεκεμβρίου), και το βραβευμένο στις Κάνες αστυνομικό θρίλερ Salvo (11 Δεκεμβρίου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη ίδια μέρα στις 22.00 στην Comedy Zone του OTE CINEMA 2, κλασικές κωμωδίες, αγαπημένες κομεντί αλλά και νέες κωμικές παραγωγές, μπορούν να απολαμβάνουν οι οικογένειες. Τον Νοέμβριο θα προβληθεί το all-time-classic Κλουβί με τις Τρελές ΙΙ με τον Ούγκο Τονιάτσι (27 Νοεμβρίου), ενώ τον Δεκέμβριο το βραβευμένο με Όσκαρ H Γυναικάρα με τα Κόκκινα (4 Δεκεμβρίου) του Τζιν Ουάιλντερ και το Legally Blonde με την Ρις Γουίδερσπουν (18 Δεκεμβρίου).

Κάθε Σάββατο πρωί στις 10.00 στην Family Zone του OTE CINEMA 2, μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν νέες αλλά και αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια, όπως το κλασικό 20 Χιλιάδες Λεύγες Κάτω από τη Θάλασσα (6 Δεκεμβρίου), η εξαιρετική κωμωδία Le Petit Nicolas (20 Δεκεμβρίου), ή το No Deposit, No Return με τους Ντέιβιντ Νίβεν και Ντάρεν ΜακΓκάβιν (27 Δεκεμβρίου).

Κάθε Κυριακή στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD, το θέαμα κορυφώνεται με ταινίες που έσπασαν τα ταμεία στην Sunday Blockbuster Zone. Ξεχωρίζουν η περιπέτεια κινουμένων σχεδίων Ralph: Η Επόμενη Πίστα (30 Νοεμβρίου), το βιογραφικό Hitchcock με τον Άντονι Χόπκινς (14 Δεκεμβρίου), καθώς επίσης το βραβευμένο με Όσκαρ Οδηγός Αισιοδοξίας με τους Μπράντλεϊ Κούπερ και Τζένιφερ Λόρενς (21 Δεκεμβρίου).

Κάθε μήνα επίσης, στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαμβάνουν ειδικά αφιερώματα και back2back προβολές, εορταστικά προγράμματα και μαραθωνίους σειρών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης