Η επιστροφή του Πεπ Γουαρδιόλα στο «σπίτι του» είναι το γεγονός που ξεχωρίζει αύριο Τετάρτη στο UEFA Champions League. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι του 3ου ομίλου και ο OTE TV καλύπτει όλες τις πτυχές του μεγάλου ματς με τον απεσταλμένο των καναλιών OTE SPORT στην Βαρκελώνη, Αντρέα Παλομπαρίνι.

Στις 20.00 στην εκπομπή “UEFA Champions League Show”ο Στέφανος Αβραμίδης και ο Βασίλης Σαμπράκος υποδέχονται στο στούντιο του OTE TV, τον προπονητή Σάκη Τσιώλη για τη σύνοψη της προηγούμενης ημέρας και τον σχολιασμό των 8 ματς της Τετάρτης. Τα “φώτα” πέφτουν στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Σίτι με live σύνδεση με το “Καμπ Νου” και τον Αντρέα Παλομπαρίνι για τα τελευταία νέα, τις εντεκάδες των δύο ομάδων και πλούσιο ρεπορτάζ από την υποδοχή που επιφυλάσσουν οι Καταλανοί στον Πεπ Γκουαρντιόλα αλλά και στον Κλαούντιο Μπράβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 21:00 ο Μιχάλης Τσόχος μεταφέρεται στα 8 γήπεδα της ημέρας για τα τελευταία νέα και τις εντεκάδες. Στις 21:45 μεταδίδονται τα ματς της βραδιάς που εκτός από το Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι, ξεχωρίζουν τα Μπάγερν-PSV, Σέλτικ-Γκλάντμπαχ και Παρί Σεν Ζερμέν-Βασιλεία.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων συνεχίζεται η εκπομπή “UEFA Champions League Show” με highlights όλων των αγώνων και ψηφιακή ανάλυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης