Φέτος στους δέκτες μας αναμένεται να δούμε πολλά talent shows με τα κανάλια να δίνουν μάχη για να κλείσουν τα πιο λαμπερά πρόσωπα και αυτά που ο κόσμος θέλει πολύ να δει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώµατα του «Rising Star», το οποίο πέρυσι επρόκειτο να βγάλει το Mega, ενώ ο ΣΚΑΪ τελευταία στιγμή πήρε μέσα απ’ τα χέρια του Έψιλον τα δικαιώµατα του «X Factor», το οποίο θα βγει στον αέρα στα τέλη Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύµφωνα µε δημοσίευμα της «Real», ο ΣΚΑΪ εκτός το «X-factor» διεκδικούσε και το «Rising Star», το οποίο τελικά πήρε ο ΑΝΤ1 και θα το δούμε στις αρχές της επόµενης σεζόν, καθώς απαιτεί µεγάλο χρόνο προετοιµασίας λόγω τεχνικών παραµέτρων. Ωστόσο αρχές Μαρτίου θα δούμε από το κανάλι του Αμαρουσίου το «Your Face Sounds Familiar».

Πάμε τώρα στη µάχη που δίνουν τα κανάλια με τα πρόσωπα. Ο ΣΚΑΪ φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Σάκη Ρουβά για την παρουσίαση του «X-factor», ενώ ο ΑΝΤ1 πραγµατοποιεί εντατικές επαφές µε τους συντελεστές του «The voice» Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, αλλά και µε τον Σάκη Ρουβά, για να µαρκάρει την περιοχή του, να αναθερµάνει τις σχέσεις τους και να αποφύγει διαρροές στο απέναντι στρατόπεδο.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης