Μοναδικά δώρα στους φίλους του Ισπανικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων ένα ταξιδιωτικό πακέτο για 2 άτομα στην Ισπανία για τον αγώνα της LaLiga, Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης, προσφέρει μέσω διαγωνισμού ο ΟΤΕ TV στους συνδρομητές του.

Ο OTE TV, που μεταδίδει σε αποκλειστικότητα τους αγώνες της LaLiga, προσφέρει ακόμη 7 διαφορετικές ποδοσφαιρικές εμφανίσεις ισπανικών ομάδων και 2 επίσημες μπάλες του ισπανικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπερτυχερός που θα κερδίσει το 3ήμερο πακέτο LIGA BBVA Experience, θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει μαζί με ένα ακόμη άτομο στην Ισπανία για να παρακολουθήσει στo Μεστάγια τον αγώνα Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης και να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες των ομάδων.

Για να πάρουν μέρος στην κλήρωση για τα δώρα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, έως τις 15 Φεβρουαρίου, να στείλουν το SMS «OTE TV» στο 19129.

Περισσότερα εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV μεταδίδουν τους αγώνες του Ισπανικού Πρωταθλήματος, μαζί με άλλα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, το UEFA Champions League και το UEFA Europa League, μεταξύ άλλων. Μόνο το 2015 τα κανάλια OTE SPORT φιλοξένησαν πάνω από 8.000 ώρες live αθλητικών μεταδόσεων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης