Οφείλουμε μία σαφή απάντηση στους αναγνώστες μας, οι οποίοι επικοινώνησαν επανειλημμένα μαζί μας, για την απουσία της διαφημιστικής καμπάνιας του “ΟΧΙ” από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα. 

Ο διευθυντής του διαφημιστικού τμήματος του zougla.gr, επικοινώνησε με τους υπεύθυνους επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας την απορία του, για την παράλειψη της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας από την συγκεκριμένη καμπάνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή η απάντηση που δόθηκε ήταν ασαφής, η διεύθυνση του zougla.gr επικοινώνησε με υπουργό, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος εξέφρασε την απορία του και μας διαβεβαίωσε ότι πρόκειται περί παράληψης, που θα διευθετηθεί άμεσα.

Πράγματι, μετά παρέλευση μισής ώρας, υπήρξε επικοινωνία προκειμένου να δοθεί η εντολή για την έναρξη της σχετικής διαφήμισης, η οποία επαναλαμβάνουμε, με δική μας απόφαση, θα ανέβαινε άνευ αμοιβής.

Προς μεγάλη μας έκπληξη ακολούθησε δεύτερο τηλεφώνημα, το οποίο ακύρωνε την εντολή έναρξης της καμπάνιας του “ΟΧΙ” στην εφημερίδα μας και το θέμα έληξε εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίζουμε ότι πρωταγωνιστής αυτής της θλιβερής συμπεριφοράς είναι ο κ. Σακελλαρίδης, ο οποίος χολωμένος προφανώς από παλαιότερες αποκαλύψεις του zougla.gr για την ανεύθυνη και παρεκκλίνουσα πολιτικά συμπεριφορά του, αποφάσισε να συνδέσει τον δύσκολο αγώνα ενός κόμματος, με τις προσωπικές του εμπάθειες και επιλογές.

Φαίνεται ότι αγνοεί πως οι μεγάλοι αγώνες, δεν διεξάγονται με μικρότητες αυτού του είδους και είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε δημόσια την συμπεριφορά του, χάριν της ενημέρωσης των αναγνωστών μας.

Εννοείται, ότι η εφημερίδα μας, έχοντας ως πάγια πρακτική την πολυφωνία και την ελεύθερη ενημέρωση, δεν θα ακολουθήσει τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου κυρίου.

ZOUGLA.GR

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης