Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πάτησαν στην κορυφή του ΝΒΑ, αφήνοντας πίσω τους Ουόριορς με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει σε τελικούς και ο ΟΤΕ TV ήταν εκεί να καταγράψει κάθε μικρή λεπτομέρεια. Τα όσα περισυνέλεξαν οι απεσταλμένοι των καναλιών ΟΤΕ SPORT στο Κλίβελαντ και το Σαν Φρανσίσκο, Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης, θα προβληθούν την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 21.00 (ΟΤΕ SPORT 4HD), στην ειδική εκπομπή «ΝΒΑ Finals: Review».

Mεταξύ των αποκλειστικών θεμάτων είναι η συνέντευξη του Τζέρι Ουέστ. Ο θρύλος των Λέικερς, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε, αλλά και τέλεσε χρέη προπονητή πριν γίνει διοικητικός ηγέτης, έκανε ένα flashback στην πλούσια καριέρα του, πριν φτάσει στο σήμερα και σχολιάσει τα μεγάλα αστέρια του ΝΒΑ. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν όσα είχε να πει και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κάμερα του ΟΤΕ TV μίλησε αποκλειστικά και ο Λάρι Νανς, ο θεαματικός φόργουορντ των Καβαλίερς, τη δεκαετία του ’80, ο οποίος θυμάται τον πρώτο διαγωνισμό καρφωμάτων που κατέκτησε, πριν… ασχοληθεί με τον γιο του, Λάρι Νανς Τζούνιορ, σήμερα παίκτη των Λέικερς.

Ο Τζέιμς Πόζεϊ, βοηθός προπονητή στους Καβαλίερς και δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ, με το Μαϊάμι και τη Βοστώνη, κάνει μία εξόχως ενδιαφέρουσα σύγκριση μεταξύ του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του παλαιού του συμπαίκτη, Κέβιν Γκαρνέτ.

Επίσης, ο Άρης Μπάρκας έχει ετοιμάσει ειδικό θέμα, με τους Έλληνες διεθνείς να σχολιάζουν τους φετινούς τελικούς του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο του ΟΤΕ TV θα είναι ο Φάνης Κουμπούρας, πλέι-μέικερ του Προμηθέα Πατρών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης