Στο Pick & Roll της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου (20.00, OTE SPORT 4HD), ο Γιάννης Χριστόπουλος, Πρωταθλητής Ασίας με την Εθνική Κίνας από το πόστο του πρώτου βοηθού προπονητή, θα βρίσκεται στο στούντιο για να μιλήσει για το χρυσό μετάλλιο στο Πανασιατικό πρωτάθλημα, την επερχόμενη συμμετοχή της ομάδας στους Ολυμπιακούς, για τις ιδιαιτερότητες της ζωής στην Κίνα, αλλά και για την Μπάγερν Μονάχου, στην οποία βρέθηκε για δύο χρόνια.

Επίσης, ο ηγέτης της Χίμκι Τάιρις Ράις μιλάει στον Άρη Μπάρκα για τη σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη, θυμάται τη σεζόν του στον Πανιώνιο και συγκρίνει το αγωνιστικό στιλ της ομάδας του με τους ασταμάτητους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παρασκήνιο των αγώνων Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Κόροιβος θα αναδείξουν ο Γιάννης Μέγας και ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ενώ ο Θανάσης Ασπρούλιας θα μεταφέρει το ρεπορτάζ από την ετήσια κοπή της πίτας των Ελλήνων προπονητών. Και όπως πάντα, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο ΝΒΑ και όλα τα γεγονότα του τριημέρου του All Star Game του Τορόντο, το οποίο θα καλύψουν αποκλειστικά τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του ΟΤΕ TV.

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης στο Pick & Roll, το οποίο εκτάκτως αυτή την εβδομάδα θα παρουσιάσει ο Κώστας Κατέβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης