Νέα εποχή για την εφημερίδα «ΠΡΩΤΗ» της Ηλείας. Η έκδοσή της ξεκίνησε πριν περίπου δυόμιση χρόνια, οπότε και αναμορφώθηκε και πλέον διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση των αναγνωστών για τα τεκταινόμενα της Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το επιτελείο της εφημερίδας ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι «ανοίγει μια νέα σελίδα προχωρώντας μπροστά με τον Μιχάλη Δ. Μανιάτη στη θέση του εκδότη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γνωστός ηθοποιός, στο μήνυμα του προς το αναγνωστικό κοινό στο σημερινό φύλλο της «ΠΡΩΤΗΣ», αναφέρει μεταξύ άλλων :

«Πιστεύω ότι η εφημερίδα “ΠΡΩΤΗ” είναι το ιδανικό έδαφος για να ριζώσει το μυαλό μου και να αποδώσει νέους καρπούς, η δημιουργικότητα και οι ικανότητες που απέκτησα στην πορεία της ζωής μου να βρουν γόνιμο έδαφος παραγωγής νέων ιδεών, έργων και δράσεων για την κοινωνία μας.

 Μια εφημερίδα αυτού του επιπέδου δεν μπορεί παρά να αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα από την οποία, η σύνθεση των πολλαπλών εμπειριών μου, και βασικά με την συνεργασία των υπόλοιπων ικανών στελεχών της εφημερίδας (πολύτιμους συνεργάτες μου από εδώ και μπρός) να αποβεί χρήσιμα δημιουργική για το επόμενο βήμα μας. Βασική μου δέσμευση προς τους αναγνώστες μας (πολύτιμους φίλους μου τώρα πια) είναι να τους τιμούμε σε καθημερινή βάση, που ήταν και το βασικό αξίωμα των προκατόχων μου. Εύχομαι να έχουμε πάντα την δύναμη να είμαστε -εφημερίδα και αναγνώστες- ενωμένοι με στόχο να προσφέρουμε όλοι μαζί, πάντα με κριτική ματιά, στην αναβάθμιση της καθημερινότητας μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης