Τον οικονομολόγο κ .Δημήτρη Τσαγκάρη φιλοξένησε η Λουκίλα Καρρέρ στην τηλεόραση της Ζούγκλας και την εκπομπή «Με το Λι και με το Λάμδα».

«Αν θέλουμε να εφαρμόσουμε το “Μοντέλο Ολλανδίας” στα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων ας το εφαρμόσουμε και στα διόδια – δηλαδή μηδενικά διόδια όπως έχει η Ολλανδία. Αν θέλουμε να μιμηθούμε την Ολλανδία στα Ιδιωτικά Σχολεία ας φροντίσουμε να μάθουμε ότι δεν υπάρχουν ιδιωτικά σχολεία εκεί…» είπε ο κ. Τσαγκάρης καυτηριάζοντας τις σπασμωδικές κινήσεις του Υπουργείο Οικονομικών που καταφέρνει να αναστατώνει καθημερινά την αγορά και την ψυχολογία των καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί κάθε μέρα πρέπει να υπάρχει ένα πρωτοσέλιδο που να αφορά κάποια αλλαγή στο φορολογικό σύστημα. Αυτό δημιουργεί πανικό, ανασφάλεια , αβεβαιότητα κι έναν φόβο στον καταναλωτή» είπε ο κ. Τσαγκάρης. «Όσον αφορά τη φημολογούμενη προκαταβολή φόρου μισθωτών, συνταξιούχων, ελεύθερων επαγγελματιών κατά 55% εκτιμώ ότι αυτό θα το πάρει πίσω με προσωπική παρέμβαση του ο Πρωθυπουργός» είπε «αλλά αν τελικά εφαρμοστεί θα πρέπει η προκαταβολή φόρου να επιβληθεί μόνον στο επιπλέον του μισθού η της σύνταξης εισόδημα» συμπλήρωσε.

Παρακολουθήστε την εκπομπή:

Επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης