*** To «Dancing With The Stars» επιστρέφει στις οθόνες μας την Παρασκευή και ο ΑΝΤ1 παίζει εδώ και μέρες ένα σποτάκι-προαναγγελία.
Στο εν λόγω τρέϊλερ, η παρουσιάστρια τού show, Ευαγγελία Αραβανή, δίνει ρεσιτάλ προσιτής σεξουαλικότητας και γοητείας• αυτό το κορίτσι είναι πλέον έτοιμο να στοιχειώσει ισοβίως τα όνειρα τού Ανδρικού Πληθυσμού, με το πλάνο όπου προβάλλονται μόνον τα πόδια της να αποτελεί έναν ύμνο στο Γυναικείο Κορμί!

* Το μυθικό «Dance Me To The End Of Love» τού υπέροχου Λέοναρντ Κοέν, είναι μία αφιέρωση που ταιριάζει και στην ομορφιά τής Ευαγγελίας Αραβανή και στο concept τού «Dancing With The Stars»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Και επειδή η Δημοσιογραφία οφείλει να δίνει Σημασία στη Λεπτομέρεια,
θέλω να σάς πω ότι ο σωστός τονισμός είναι «Κοέν».
Πρόκειται για εβραϊκό επώνυμο (ο Λέοναρντ Κοέν είχε, ως γνωστόν, εβραϊκή καταγωγή) και επιβεβαίωσα ποιο είναι το σωστό, τηλεφωνώντας στην Πρεσβεία τού Ισραήλ στην Αθήνα.
Όσο για το «Κόεν» που είναι η συνήθης μορφή, πρόκειται για βρετανοποιημένη τονική διασκευή.
Οπότε, όπως αντιλαμβάνεστε, ο «Υπο-Κοσμικός» είναι πάνω κι από τις «γουϊκιπίντιες» κι από το «Google» (άμα λάχει, να ’ούμε)!

* Μαίνονται με αμείωτη ένταση οι αντιδράσεις για το γεγονός ότι η Δημόσια Τηλεόραση δεν εκάλυψε το συλλαλητήριο τής Θεσσαλονίκης.
Δεν το συζητώ ότι εδώ έχουμε ένα κραυγαλέο σφάλμα, μία λανθασμένη επιλογή εκ μέρους τής Ε.Ρ.Τ., η οποία αποτυπώνεται με εξαιρετικά εικονοπλαστικό και σαρκαστικό τρόπο στο γεγονός ότι την ώρα που εξελισσόταν το συλλαλητήριο η Ε.Ρ.Τ.3 έδειχνε την εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό».
Για να το ξεχειλώσω ακόμα περισσότερο, φαντάζομαι ότι αν ξεσπούσε πόλεμος μεταξύ τής Ελλάδας και των Σκοπίων, η Δημόσια Τηλεόραση θα προέβαλλε την «Πέππα, το Γουρουνάκι».

*** Θα σάς κάνω ερώτηση που θα σάς ξαφνιάσει..:
Έχετε ανταλλάξει ποτέ καυτά φιλιά με μία αρκούδα;
Τι; Όχι; Μα γιατί τέτοια δειλία;
Η Χριστίνα Κωλέτσα, πάντως, φαίνεται ότι δεν έχει τέτοιου είδους αναστολές, καθώς -όπως λέει το… υποκοσμικό ρεπορτάζ- αντήλλαξε καυτά φιλιά στο Κολωνάκι με την αγαπημένη «αρκούδα» όλων μας, τον Κωνσταντίνο Οροκλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Η σέξι Χριστίνα είχε -κατά τη διάρκεια τής παρουσίας της στο «Nomads»- σχέση με έναν ψυχολόγο, αλλά βγαίνοντας από το παιχνίδι μετατράπηκε σε… αψυχολόγητη. Έτσι, η εμφανής χημεία που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στον Οροκλό και την Κωλέτσα κατά τη διάρκεια τής κοινής παραμονής τους στις Φιλιπίνες, βρήκε πρόσφορο έδαφος για να ευοδωθεί.

* Πάντως, για να δώσουμε και μία κοινωνιολογική διάσταση στην εν λόγω είδηση, αν σάς πει ο-η σύντροφός σας «Αγάπη μου, θέλω να πάω σε ριάλιτι», αρχίστε να ετοιμάζεστε για χωρισμό• η Ιστορία των Realities το αποδεικνύει με αδιαμφισβήτητο τρόπο.

*** Πάμε και στο «Survivor», διότι αν δεν σάς δώσω την καθημερινή σας τζούρα θα μού πάθετε κανά στερητικό και θα τρέχουμε…
Ξεκινώ με ένα τέστ, το οποίο θα μπορούσε να έχει τίτλο «Βρείτε τα λάθη» (στο τεστ μπορούν να συμμετάσχουν ακόμη και παιδιά άνω των 10 ετών).
Δείτε, λοιπόν, την ακόλουθη φράση και πείτε μου πόσα λάθη βλέπετε..:
«Η ψυχολογία μου φτιάχνετε αναλόγος μ’ αυτά που βλέπω…».
Ναι, κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, σωστά απαντήσατε• σε εννιά λέξεις δύο ορθογραφικά λάθη, το ένα πιο τερατώδες από το άλλο.

* Από τη μία, το τρίτο ενικό παθητικής φωνής τού ρήματος «φτιάχνομαι» που μετατρέπεται σε δεύτερο πληθυντικό ενεργητικής φωνής τού ρήματος «φτιάχνω».
Από την άλλην, το επίρρημα «αναλόγως» μετατρέπεται σε «Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενος Αναλφαβητισμός».

* Αυτά είναι μόνον ελάχιστα από τα ορθογραφικά λάθη και τούς σολοικισμούς που βλέπουμε να παρελαύνουν μπροστά μας στους «υπότιτλους» τού ριάλιτι επιβίωσης (εκτενής αναφορά σε επικείμενο ρεπορτάζ• αναμείνατέ το…)!

*** Ας μπούμε τώρα και στα πιο ανάλαφρα θέματα…
Λέω να ξεκινήσουμε από τα κορμιά των συμμετεχόντων• πραγματικά, αν δεν υπήρχε η αργκό λέξη «ντούκι», θα έπρεπε να εφευρεθεί για να μπορούσαν να καταγραφούν με ηχητικά εύγλωττο τρόπο οι «φουσκωτοί» τού «Survivor 2».
Αν, μάλιστα, συνδυάσουμε και τα τραγικής αισθητικής φλοράλ μαγιό που αντικρίσαμε, αρχίζουν να μοιάζουν στη φαντασία μας με φουσκωτά ροζ φλαμίνγκο (θα μπορούσαν να μοιάζουν στη φαντασία μας και με «τίμιοι γίγαντες», αλλά ο Αργύρης Καμπούρης δεν είναι τόσο «εμπορικός» όσο το «ροζ φλαμίνγκο»)!

* Αναμφίβολα, το πιο «ντούκι» από τα «ντούκια» είναι ο πρώην Λοκατζής, Νικόλας Αγόρου, ο οποίος αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και σε ό,τι εννοούμε με τη λέξη «ριάλιτι».
Οι αρχηγικές του τάσεις είναι εμφανείς, χωρίς βέβαια να έχει καταγγελθεί ακόμη από συμπαίκτριά του -όπως καλή ώρα για τον Ντάνο- ότι ανεβαίνει πρώτος στη βάρκα.
Βεβαίως, όπως βλέπετε και στη φωτό, το ανεκδιήγητο μαγιό του θα οδηγούσε τον λατρεμένο Ηλία Ψινάκη στο κλασικό μονολεκτικό και άκακο σχόλιό του..: «Γλυκιά»!

* Επί τού πιεστηρίου, εμπνεύστηκα και ένα ανέκδοτο, με το οποίο, ή θα γελάσετε, ή θα με λιντσάρετε, ή και τα δύο μαζί..:
– Πώς λέγεται η κοπέλα τού Αγόρου;
– Αγορουκόριτσο!
(έλα, εντάξει, μην πετάτε ντομάτες, είναι ακριβές)!

*** Ες σήμερον τα σπουδαία, ες αύριον τα σπουδαιότερα…

*** Τα λέμε αύριο…

Ο Υπο-Κοσμικός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης