Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV πέρασε οριστικά και με κάθε επισημότητα στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, καθώς την Τετάρτη ο κ. Σαββίδης πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στο κανάλι!

Ο Ιβάν Σαββίδης ταξίδεψε την Τετάρτη από τη Ρωσία στην Ελλάδα για να συναντηθεί με το προσωπικό του Epsilon. Στη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους στον σταθμό, ο επιχειρηματίας τόνισε ότι «στόχος είναι το κανάλι να γίνει Νο 1», ενώ ενημέρωσε πως οι εγκαταστάσεις θα μετακομίσουν «σε ένα ωραίο, καινούριο σπίτι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού μίλησε στους εργαζόμενους, ο κ. Σαββίδης μετέβη στο γραφείο του διευθυντή του Epsilon όπου τον περίμενε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν εμφανίστηκε δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη την ώρα των ανακοινώσεων στους δημοσιογράφους, αλλά μετά τη συζήτηση του νέου ιδιοκτήτη με τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού συναντήθηκε με τον ομογενή επιχειρηματία.

Υπεύθυνοι για το «χτίσιμο» του νέου προγράμματος του Epsilon θα είναι ο Γενικός Διευθυντής του σταθμού, Εντ Χολ και η ομάδα του, ανέφερε ο κ. Σαββίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επιχειρηματίας δέχτηκε ερωτήσεις από τα συνδικάτα και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των εργαζομένων. Η συνάντηση έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα και ο Ιβάν Σαββίδης καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Παρόντες ήταν και όλοι οι παρουσιαστές του καναλιού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης