Αγώνας δρόμου στο Έψιλον για την απόκτηση του Γιάννη Λάτσιου μετά το πρόσφατο «διαζύγιό» του από τον ΑΝΤ1. Ο σταθμός του Περιστερίου επιθυμεί διακαώς συνεργασία με τον master της τηλεόρασης, ακόμη και αν αυτό σημαίνει το τέλος της «βασιλείας» του Μένιου Φουρθιώτη.

Σύμφωνα με την Εspresso το Ε επιζητεί την απόκτηση κύρους και εγκυρότητας προκειμένου να σταθεί στον ανταγωνισμό, γι’αυτό η πιθανή άφιξη του Γιάννη Λάτσιου στη θέση του γενικού διευθυντή προγράμματος θα άλλαζε αυτομάτως το προφίλ του σταθμού. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως αν τελικά κλείσει εκεί, την επόμενη ημέρα θα έχει έτοιμο το επόμενο «Χ Factor» το οποίο παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς, μιας και οι σχέσεις του με την ξένη εταιρία παραγωγής είναι άριστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, τα μεγαλεπήβολα σχέδια της διοίκησης, όποια κι αν είναι, θα πρέπει να φρενάρουν μέχρι τη στιγμή που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας και τα 8.000.000 εκατομμύρια ευρώ που θα πρέπει να κατατεθούν από τους ιδιοκτήτες, συν τη φορολογική ενημερότητα και την κεφαλαιακή επάρκεια.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης