Η Μαρία Έλενα Κυριάκου μάγεψε όλους με την ερμηνεία της και κέρδισε τον διαγωνισμό Eurosong 2015.

Η Κύπρια τραγουδίστρια θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελετή του ελληνικού τελικού για την ανάδειξη του νικητή, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον μουσικό διαγωνισμό ήταν λαμπερή και χιουμοριστική. Τέσσερις ακόμη διαγωνιζόμενοι κονταροχτυπήθηκαν με τη Μαρία Έλενα Κυριακή για το «εισιτήριο» για τη Βιέννη. Ο λόγος για τους: C:REAL που θα ερμηνεύσουν το «Crash and Burn», τη Θωμαή Απέργη & τον Legend με το «Jazz & Συρτάκι», τον Barrice με το «ELA» και τη Shaya με το «Sunshine».

Στο ξεκίνημα της βραδιάς οι δύο παρουσιάστριες, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη αστειεύτηκαν με το πόσο έτοιμες είναι για την παρουσίαση και δέχτηκαν συμβουλές από πρόσωπα που ιστορικά έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον θεσμό, όπως τον Αλέξη Κωστάλα! Εντύπωση έκαναν τα outfits των παρουσιαστριών, καθώς και η μεν Ντορέττα επέλεξε ένα μπλε φόρεμα και η δε Μαίρη ένα σέξι κοστούμι.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Ακολούθησε η ερμηνεία του νικητήριου ελληνικού τραγουδιού «My number one» από τους φετινούς υποψηφίους και η ζωντανή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Rise Like Α Phoenix», με το οποίο η Conchita πέρυσι κέρδισε την Eurovision και απέσπασε τα θετικότερα σχόλια.


Λίγο μετά τις 21.30 στη σκηνή του «Έναστρον» ανέβηκαν οι One, ντυμένοι όλοι με μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και λευκά αθλητικά. Το συγκρότημα πραγματοποίησε μια εκρηκτική εμφάνιση που απόλαυσαν τόσο οι θαμώνες του μαγαζιού, όσο και οι τηλεθεατές.

Οι One επανενώθηκαν μετά από 11 χρόνια και τραγούδησαν το «Gimme» με το οποίο είχαν εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2002…

Στις 22.00 ξεκίνησαν οι εμφανίσεις των υποψήφιων τραγουδιών. Την αυλαία άνοιξαν οι C:Real με το «Crash and Burn» και με την τραγουδίστρια του συγκροτήματος να τα δίνει όλα επί σκηνής. Ερμήνευσε με τον καλύτερο τρόπο το τραγούδι ενώ τα βλέμματα έκλεψε το σέξι της outfit, που μας θύμισε λίγο το στυλ της Κατερίνας Στικούδη.

Η Θωμαή Απέργη εμφανίστηκε στη σκηνή, δεύτερη κατά σειρά, και έλαμψε με την εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια από την PANIK PLATINUM ερμήνευσε το «Jazz & Συρτάκι» σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους του Γιάννη Σίννη. Φορώντας μια λευκή αέρινη ολόσωμη φόρμα, μαυρισμένη και έχοντας τα μαλλιά της κάτω έδωσε το καλύτερό της εαυτό και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα των θαμώνων.

Ακολούθησε η πραγματικά εκρηκτική εμφάνιση του Barrice. Ο ίδιος ντυμένος στα μαύρα και πλαισιωμένος από μια ομάδα χορευτών εντυπωσίασε ειδικά στο σημείο της μουσικής γέφυρας με το μπουζούκι και είπε στο κοινό… ELA.

Ντυμένη στα λευκά ανέβηκε η Shaya στη σκηνή του ελληνικού τελικού και κυριολεκτικά έφερε τη… λιακάδα με το ρυθμικό τραγούδι της «Sunshine» από την Planetworks! Η ίδια αρχικά εμφανίστηκε με ένα αρχαιοελληνικό φόρεμα, το οποίο στη συνέχεια έβγαλε και έμεινε με ένα πολύ πιο αποκαλυπτικό outfit

Η νικήτρια του πρώτου Voice και τελική νικήτρια του διαγωνισμού εμφανίστηκε πέμπτη κατά σειρά στη βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου μάγεψε το κοινό με την ερμηνεία της.

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά αυτή τη φορά με έναν διαφορετικό ρόλο: Παρέα με τους Freaky Fortune και τον RiskyKidd τραγούδησαν και χόρεψαν το «Rise Up», με το οποίο είχαν εκπροσωπήσει πέρσι την χώρα μας στη Δανία.

Τελικώς η Μαρία- Έλενα Κυριάκου αναδείχτηκε αγαπημένη κοινού και επιτροπής, που φορώντας μία κατακόκκινη τουαλέτα η κατάφερε να αγγίξει τον κόσμο με την κρυστάλλινη φωνή της. Η ελληνική συμμετοχή είναι το «Οne Last Breath» σε μουσική του Ευθύβουλου Θεοχάρους και της ίδιας και στίχους των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Εβελίνας Τζιώρα.

Όλες οι λεπτομέριες στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης