Η εκπομπή Pick & Roll ολοκληρώνει την Τρίτη 28 Ιουνίου (20.00, OTE SPORT 4HD) τις “υποχρεώσεις” της για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 με μία αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Κουφού, ο οποίος ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του, στον Καντόν του Οχάιο, μόνο για τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV.

Οι απεσταλμένοι των καναλιών OTE SPORT στις ΗΠΑ, Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης, ταξίδεψαν στη δέκατη πιο πυκνοκατοικημένη πολιτεία των ΗΠΑ και επισκέφτηκαν την πόλη όπου μεγάλωσε ο Έλληνας σέντερ. Ο Κώστας, μαζί με τη μητέρα του Κατερίνα, μιλούν στην κάμερα του OTE TV για τη ζωή του διεθνούς σέντερ, το παιδικό όνειρο να παίξει στο ΝΒΑ και όσα έχει μάθει στα οκτώ χρόνια που αγωνίζεται μεταξύ των καλύτερων του είδους. Ένας εξ αυτών είναι και ο “Βασιλιάς” ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος επίσης έχει γεννηθεί στο Οχάιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς και της Εθνικής Ελλάδας θα μας ξεναγήσει στην πόλη του (μεταξύ άλλων, θα δούμε το Hall of Fame του αμερικανικού football), θα μας πάει στα μέρη που λάτρεψε ως παιδί (για παράδειγμα, στο ανοιχτό γήπεδο όπου έβαλε τα πρώτα του καλάθια και ανήκει σε Έλληνα ομογενή) και φυσικά θα κάνει μία στάση στο γυμνάσιο GlenOak, εκεί δηλαδή από όπου ξεκίνησε. Σήμερα η φανέλα του κρέμεται στην οροφή του γηπέδου.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Pick & Roll, ο Κώστας Κουφός αποκαλύπτει και κρυφές πτυχές της ζωής του. Για παράδειγμα, την έφεσή του στο πιάνο και… το ψήσιμο, αλλά και τη λατρεία του για την Ελλάδα, που αποτυπώνεται και στα ειδικά σχεδιασμένα παπούτσια που φορά με τον χάρτη της χώρας μας.

Όλα αυτά, στο τελευταίο “παιχνίδι” της εκπομπής Pick & Roll για φέτος, την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 20.00, στο ΟΤΕ SPORT 4HD.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης