Ο πιο λαμπερός και ταυτόχρονα πιο απαιτητικός αγώνας που υπάρχει στο καλεντάρι κάθε αγωνιστικής περιόδου, στην Formula 1, είναι αυτός στο Μόντε Κάρλο. Εκεί θα βρεθεί ο ΟΤΕ TV την Κυριακή 29 Μαΐου, και μάλιστα με διπλή αποστολή.

Οι Κώστας Ψάρρας και Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος θα καλύψουν τη δράση του 6ου αγώνα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (Κυριακή 29/5, 14.45, ΟΤΕ SPORT 5HD), που διαχωρίζει τους καλούς από τους εξαιρετικούς, με την πίστα να είναι οι στενοί δρόμοι του πριγκιπάτου και το παραμικρό λάθος να “τιμωρείται” με ατύχημα ή εγκατάλειψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την Πέμπτη 26 Μαΐου έως και τη γραμμή του τερματισμού την Κυριακή, οι απεσταλμένοι των καναλιών ΟΤΕ SPORT θα μας μεταφέρουν όσα συμβαίνουν στη μία από τις τρεις κορυφαίες διοργανώσεις των μηχανοκίνητων σπορ (μαζί με τις 24 ώρες του Le Mans και το Indy 500 συνθέτουν το “triple crown” του μηχανοκίνητου αθλητισμού).

Η πρώτη live, αποκλειστική και σε HD, σύνδεση θα γίνει την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 10.50, στο OTE SPORT 5HD, με την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών. Στις 14.50 θα ακολουθήσει η δεύτερη και το Σάββατο 28 Μαΐου στις 11.50, η τρίτη περίοδος. Στις 14.30 θα προβληθεί το Pre Quali Show και στις 14.50 θα ξεκινήσουν οι κατατακτήριες δοκιμές.

Την Κυριακή 29 Μαΐου, στις 13.00, δεν χάνουμε την εκπομπή “Grand Prix” που θα παρουσιάσει αποκλειστικά ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ στις 14.45 παίρνουμε θέσεις για τον κορυφαίο αγώνα της Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρέιλερ του αγώνα

:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης