Ανακοίνωση αναφορικά με τον ΕΔΟΕΑΠ εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου. Αναλυτικά:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει την αγωνία του και ενώνει τη φωνή του με τις 18.000 ασφαλισμένους και μετόχους του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) για τη σωτηρία του ταμείου μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΣΑΤ καλεί την κυβέρνηση να δώσει άμεση λύση και να θεσπίσει τον απαιτούμενο πόρο για τη βιωσιμότητα και τη συνέχιση της λειτουργίας του ΕΔΟΕΑΠ που μετά και την κατάργηση του αγγελιοσήμου βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας του. Πέραν της κυβέρνησης, ο ΠΣΑΤ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σταματήσουν τα παιχνίδια με την περίθαλψη, την επικούρηση και τις ζωές των ασφαλισμένων και των οικογενειών τους.

Είναι προφανές πως για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΕΔΟΕΑΠ υπάρχουν ευθύνες από πολλές πλευρές. Τούτη η ώρα, όμως, δεν είναι η κατάλληλη για να αναζητηθούν. Αυτό που προέχει είναι η ενότητα για τη σωτηρία του ταμείου μας και η αντίσταση απέναντι σε οποιαδήποτε επιχείρηση άλωσής του. Ο ΠΣΑΤ βρίσκεται δίπλα στη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ και των Ενώσεων μελών του και είναι έτοιμος να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις για τη σωτηρία του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης