Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) συμμετέχει στην αυριανή 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Δημοσιογραφικές Ενώσεις και το Διασωματειακό, σχετικά με τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ. Η απεργία σε όλα τα Μέσα ξεκινά στις 06.00 της Τρίτης, 26 Σεπτεμβρίου 2017 και λήγει στις 06.00 της Τετάρτης, 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο ΠΣΑΤ έχει κατ΄ επανάληψη ζητήσει να δοθεί λύση και να θεσπιστεί ο απαιτούμενος πόρος για τη βιωσιμότητα και τη συνέχιση της λειτουργίας του ΕΔΟΕΑΠ που μετά και την κατάργηση του αγγελιοσήμου βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σταματήσουν τα παιχνίδια με την περίθαλψη, την επικούρηση και τις ζωές των ασφαλισμένων και των οικογενειών τους. Καλούμε επίσης, τον δημοσιογραφικό κόσμο να παραμείνει ενωμένος σε αυτή την κρίσιμη μάχη για το μέλλον όλων μας.

Επαναλαμβάνουμε ότι ο ΠΣΑΤ βρίσκεται δίπλα στη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ και των Ενώσεων μελών του και είναι έτοιμος να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις για τη σωτηρία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης