Ανακοίνωση αναφορικά με την 48ωρη απεργία με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις στον ΕΔΟΕΑΠ εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.

Αναλυτικά:

«O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου συμπαρατάσσεται με όλες του τις δυνάμεις στην απόφαση της ΕΣΗΕΑ για 48ωρη απεργία, από το πρωί (06.00) της Τρίτης (24/10) έως το πρωί (06.00) της Πέμπτης (26/10), με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις στον ΕΔΟΕΑΠ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δρόμος του αγώνα και της υπεράσπισης των αναφαίρετων δικαιωμάτων των εργαζόμενων στα ΜΜΕ στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την επικουρική ασφάλιση, είναι ο μόνος που απομένει πλέον, μετά τη συνεχιζόμενη άρνηση της Κυβέρνησης να νομοθετήσει τις απαιτούμενες λύσεις για τη διάσωση του Ταμείου μας.

Η κατεδάφιση του ΕΔΟΕΑΠ, όπως αυτή καταγράφεται τους τελευταίους μήνες με την αβελτηρία των κυβερνητικών παραγόντων να δώσουν λύση στο μέγιστο πρόβλημα επιβίωσης του Ταμείου, δεν μπορεί παρά να αντιμετωπιστεί με τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να αγωνίζονται και να διεκδικούν το αυτονόητο. Το δικαίωμα, δηλαδή, να παραμείνει το Ταμείο μας το αποκούμπι των χιλιάδων ασφαλισμένων και εργαζόμενων στα ΜΜΕ.

Ο ΠΣΑΤ καλεί τους αθλητικούς συντάκτες, να αγωνιστούν από την πλευρά τους, να διεκδικήσουν μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους μας και να περιφρουρήσουν τον αγώνα για μια βιώσιμη και επιβεβλημένη λύση στον ΕΔΟΕΑΠ, στέλνοντας και το αντίστοιχο μήνυμα στην Κυβέρνηση που κωλυσιεργεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης