Το βράδυ της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2016, στη φιλόξενη γκαλερί THE IMAGE GALLERY στο κέντρο της Αθήνας Λεώφ. Αμαλίας 36, η Οικογένεια του, Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, Πρόεδροι των Ομοσπονδιών και μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, συνάδελφοι φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι, βρέθηκαν δίπλα στον αγαπητό τους Βασίλη Κουτρουμάνο στα εγκαίνια της έκθεσης, “Από το Ρίο με Αγάπη!…”.

Έργο ζωής για τον ίδιο, καθώς εκθέτει ένα μικρό μόλις μέρος από τη δουλειά του κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Βασίλη τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 300 άτομα, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. και Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης κος Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της ΕΘΝ.Ο.Α και αρχηγός της Ελληνικής αποστολής ΡΙΟ 2016 κος Ισίδωρος Κούβελος, ο υπαρχηγός της Ολυμπιακής αποστολής και πρόεδρος της ομοσπονδίας αντισφαίρισης κος Μανώλης Κολυμπάδης, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΕ και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ξιφασκίας κος Μανώλης Κατσιαδάκης, το μέλος της ΕΟΕ και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κος Πέτρος Συναδινός, το μέλος της ΕΟΕ και δημιουργός του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης κος Στέλιος Αγγελούδης, η πρώην βουλευτής του νομού Ηλείας Θεοδώρα Διονυσία Αυγερινοπούλου με ειδίκευση σε θέματα Ολυμπισμού, η πρόεδρος του ΣΕΟ Βούλα Κοζομπόλη, οι Ολυμπιονίκες μας Βασίλης Πολύμερος, Βούλα Ζυγούρη, Σοφία Ασουμανάκη και Χρύσα Μπισκιτζή, ο χρυσός μας παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος, οι παλαίμαχοι άσσοι του Παναθηναϊκού Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης και Αριστείδης Καμάρας, ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ κος Δημήτρης Κουμπιάς, ο επί τιμή πρόεδρος του ΠΣΑΤ κος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο Διευθυντης της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης –Εποικινωνιας κος Θωμας Θωμοπουλος, οι Εκδότες και Δημοσιογράφοι της Εφημερίδας ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ κος Κωνσταντίνος Καλυβας και η κα Πένη Καλυβα, ο δημοσιογράφος και μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ κος Δήμος Μπουλούκος, Δημοσιογράφος και Γ.γραμ. του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων κα Σάγια Τσαουσίδου, ο δημοσιογράφος ειδικός σε θέματα παγκοσμίου ποδοσφαίρου κος Μάνος Σταραμοπουλος, ο Μάνατζερ του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας του ΣΕΓΑΣ κος Μάκης Ασημακόπουλος, η Δ/τρια της Τραπεζας Alpha Bank καΚωνσταντίνα Καμαρα, η εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ Χριστίνα Γαλανοπούλου, ο σχεδιαστής νυφικών Ανδρέας Βούτος του οίκου νυφικών ΝΑΝΤΙΝΑ, η Δ/τρια του νομικού τμήματος της περιφέρειας Αττικης κα Ρένα Χαλκιαδάκη, η Δ/τρια της ΕΘΝΟΑ κα Ιλεάνα Κλοκώνη, η υπδ/τρια του Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας κα Ντόρα Πάλλη, η διευθύντρια του Πναυματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων ΚΥΡΙΑ ΒΙΒΗ ΧΑΡΙΤΟΥ, οι εθελοντριες Βιργινία Τσεκερη, Φανή Κατσαβουνη και Αγγελική Στέλλα και φυσικά πολλοί εκλεκτοί συνάδελφοι ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ και φίλοι του.

Η επιλογή των 80 φωτογραφιών που παρουσιάζονται έγινε από ένα σύνολο 39.000 φωτογραφιών με την επιμέλεια του Γιάννη Κανελλόπουλου που σημειώνει στο ειδικό έντυπο της έκθεσης: “οι στιγμές στην ουσία αποτελούν τα κάδρα της Ιστορικής καταγραφής, είτε αυτό έχει να κάνει με τα πρόσωπα που συμμετέχουν, είτε με ότι σηματοδότησε το αθλητικό γεγονός των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας. Μία μία τις θαύμασα όλες! Ακόμη και αυτές που έμειναν εκτός από δεοντολογία”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης