Τη διάθεση υπηρεσίας Video Conference χωρίς πάγιο, αλλά και τριών νέων οικονομικών πακέτων Τηλεδιάσκεψης, τα οποία στηρίζονται στην τεχνολογία του «υπολογιστικού νέφους» (Cloud Computing) ανακοίνωσε την Δευτέρα ο ΟΤΕ.

«Με τα νέα πακέτα ΟΤΕ Video Conference, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να πραγματοποιούν τηλεδιασκέψεις από παντού μέσω smartphones, tablets ή laptops που διαθέτουν το κατάλληλο λογισμικό, όπως επίσης μέσω συστήματος video-conferencing από το χώρο που επιθυμούν» αναφέρει ανακοίνωση του οργανισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα νέα πακέτα OTE Video Conference προσφέρουν, με μηνιαίο οικονομικό πάγιο, συγκεκριμένο χρόνο τηλεδιάσκεψης 1500, 2500 και 3500 λεπτά, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των τηλεδιασκέψεων» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, ο ΟΤΕ ανακοίνωσε τη διάθεση υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης χωρίς πάγιο («ΟΤΕ Video Conference Call»), όπου η χρέωση γίνεται βάσει χρήσης («pay as you go»). «Η πραγματοποίηση των τηλεδιασκέψεων γίνεται χωρίς καμία δέσμευση, όποτε κριθεί αναγκαίο από την επιχείρηση και με όσους συμμετέχοντες επιθυμεί» σημειώνει.

Ακόμη, ο ΟΤΕ συνεχίζεται τη διάθεση της υπηρεσίας «OTE Video Conference On Demand» με δυνατότητα τηλεπικοινωνιακής σύνδεσης μέσω ISDN ή IP δικτύου, νοικιάζοντας τα πλήρως εξοπλισμένα studio, που διαθέτει ο ΟΤΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή τον απαραίτητο τερματικό εξοπλισμό. Η χρέωση για τη χρήση της υπηρεσίας καθορίζεται βάση των προδιαγραφών της τηλεδιάσκεψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης