Το ότι ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος κάνει κουμάντο στα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί αντικείμενο χλεύης όλων των ιστοσελίδων που ασχολούνται με το δημοσιογραφικό προϊόν.
Το ότι ο συγκεκριμένος ανέλαβε εργολαβικά το «ξέπλυμα» του αφεντικού του δια πάσαν νόσον και πάσαν εκτροπήν αποτελεί πλέον μία κοινά συνομολογούμενη πραγματικότητα. Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος ανέλαβε ακόμη και να «αθωώσει» το αφεντικό του για τις μαζικές απολύσεις δημοσιογράφων από τον ΔΟΜ, (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη) ισχυριζόμενος πως οι εφημερίδες που εκδίδονται από αυτόν είναι υπόδειγμα ανεξαρτησίας, οικονομικής αυτονομίας και δημοσιογραφικής ποιότητας.

Συνέγραψε άρθρα επί άρθρων προκειμένου να «καθαρίσει» τον εργοδότη του από κατηγορίες, υποψίες, βεβαιότητες, εισαγγελικά πορίσματα, δικαστικές διώξεις για τα «στημένα» και για την εμπλοκή του στην υπόθεση NOOR1 και την αγορά, διακίνηση και μεταφορά ηρωίνης κλπ κλπ.

Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος είναι ένας πολύ καλός υπάλληλος και κάθε εργοδότης της κατηγορίας του αφεντικού του θα ήθελε να τον είχε στη δούλεψη του. Πιστός, υπάκουος, για όλες τις δουλειές. Χρειάζεται ταλέντο για να αναδειχθείς σε έναν «Χαραλαμπόπουλο». Δεν είναι παίξε –γέλασε οι εργολαβίες αυτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λευτέρης ο Χαραλαμπόπουλος θα ήθελε πολύ να μοιάσει στον Γιάννη Πρετεντέρη που ανήκει στην ελίτ του ΔΟΜ. Μόνον που είναι κομματάκι δύσκολο. Το προσπαθεί πάντως και ενδεχομένως να τα καταφέρει αν μέχρι τότε ο εργοδότης του τον έχει ακόμη ανάγκη.

Τώρα τα έβαλε καθ’ υπόδειξη με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο διότι η Ζούγκλα η οποία δεν έχει κοντή την μνήμη, ανέσυρε από την πρόσφατη δημοσιογραφική ιστορία το παρελθόν του δικαστικού λειτουργού Γεράσιμου Διονυσάτου.
Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος ,όπως και το αφεντικό του, βολεύεται στο «δημοσιογραφικό Αλτσχάϊμερ». Έλα μου όμως που το Παραδικαστικό είναι εδώ, ενωμένο δυνατό γιατί ποτέ δεν ξεριζώθηκε ολοκληρωτικά επειδή κάποιοι το θεωρούν απαραίτητο για την επιβίωση του θεσμικού υποκόσμου που επιχειρεί να κάνει κουμάντο στη χώρα.

Ναι, ο δικαστικός λειτουργός αθωώθηκε και απηλλάγη, και επανήλθε προαγόμενος. Καμία αντίρρηση. Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι σεβαστές. ‘Άλλωστε το δημοσίευμα της Ζούγκλας αναφέρεται επισταμένως και επιμελώς σε αυτή την απαλλαγή.
Όμως ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος και ο κολλητός του, επίσης υπάκουος υπάλληλος του ιδίου αφεντικού, Κώστας Καραπαπάς, γιατί τσίμπησαν; Τους χάλασε μήπως η ανάρτηση της Ζούγκλας την ενδεχομένως «στημένη δουλειά» ;

Διαβάστε επίσης: Το «φάντασμα» του Παραδικαστικού πάνω από την έφεση της ΑΕΚ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης