Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, μόλις 10 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, γνωστοποίησε μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook ο Γιώργος Κρικρής.

Στην επιστολή παραίτησης ο κ. Κρικρής μεταξύ άλλων αναφέρει: «Πιστεύω ότι η χώρα έχει ανάγκη από φωνές που μπορούν να διαμορφώσουν μια υγιή προοπτική χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις, από ανθρώπους που δεν φοβούνται τη συνεργασία του ευρύτερου προοδευτικού χώρου. Διαισθάνθηκα ότι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκα να εργαστώ δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όσο εγώ θα ήθελα και όσο πιστεύω ότι η εποχή επιβάλλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιστολή παραίτησης

Παραμένοντας σταθερός στις απόψεις μου αυτές, αποφάσισα να αποχωρήσω από τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Μου ζητήθηκε να βοηθήσω την ελληνική κυβέρνηση, σε μια κρίσιμη στιγμή. Είπα το ναι μετά από αρκετή σκέψη, γιατί θέλω να δώσω φωνή στη γενιά μου, θέλω να κάνω τους συνομήλικούς μου να πιστέψουν στην πολιτική, θέλω να δώσω όσα μπορώ για το καλό της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν γνωστοποιήθηκε η τοποθέτηση μου στη θέση του Γενικού Γραμματέα, ευχαρίστησα όσους μου είπαν ”μας κάνεις υπερήφανους’’, αλλά και όσους με συμβούλεψαν ”μην μπλέξεις εκεί’’.

Πιστεύω ότι η χώρα έχει ανάγκη από φωνές που μπορούν να διαμορφώσουν μια υγιή προοπτική χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις, από ανθρώπους που δεν φοβούνται τη συνεργασία του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

Διαισθάνθηκα ότι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκα να εργαστώ δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όσο εγώ θα ήθελα και όσο πιστεύω ότι η εποχή επιβάλλει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης