Του Γιώργου Μιχάλακα

Η όμορφη δικηγόρος και αντιδήμαρχος στον δήμο Αλίμου, Αναστασία Σιμητροπούλου, απέδειξε στο επεισόδιο της Παρασκευής ότι πήγε στο «Deal» για να δοκιμάσει την… ατυχία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς την ελάχιστη δόση υπερβολής, η γοητευτική πολυπράγμων ξανθιά έσπασε κάθε ρεκόρ γκαντεμιάς με τις άστοχες επιλογές της, με συνέπεια να φύγει από το παιχνίδι με το… μυθικό ποσό των 40 ευρών (αλλά και με την αμέριστη συμπάθειά μας).

Κι αν στην αρχή οι οιωνοί ήταν υπέρ της χαμογελαστής Αναστασίας, καθώς -Παναθηναϊκός γαρ η ίδια- επελέγη από την ηλεκτρονική κληρωτίδα έχοντας το κουτί με το νούμερο 13 (σα να λέμε «Π.Α.Ο.-Θρησκεία-το κουτί το 13»), η συνέχεια υπήρξε τόσο αποκαρδιωτική, που εν τέλει κατέληξε να είναι… ξεκαρδιστική.

Στην πρώτη πεντάδα κουτιών, η όμορφη, γοητευτική, πολυπράγμων, έξυπνη, αλλά άτυχη ξανθιά Αναστασία, δεν μας άφησε την παραμικρή αμφιβολία για τις προθέσεις της• είχε έρθει για να εξολοθρεύσει κάθε μεγάλο ποσό και ήταν αποφασισμένη να το καταφέρει πάση θυσία• έτσι, και τα πέντε πρώτα κουτιά ήταν «κίτρινα»• το υψηλότερο χρηματικό ποσό (δηλαδή, τις 60.000) εφρόντισε να το ξεκάνει με τη δεύτερη προσπάθεια, όταν και επέλεξε να ανοίξει το κουτί της κοπέλας με την οποία μοιράζονταν το ίδιο καμαρίνι (Αναστασία, πες την αλήθεια..: Είχαμε εδώ κάποιον υποσυνείδητο γυναικείο ανταγωνισμό;).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι κυλούσε, η παίκτριά μας εφίμωνε κάθε προσπάθεια της Τύχης να συνομιλήσουν και να βρουν ένα σημείο επαφής, ώσπου φτάσαμε στο «τριτοκοσμικό» σημείο να έχουν μείνει το 1, τα 5 και τα 20 ευρά (φωτό 1), και η προσφορά του τραπεζίτη να είναι 10 ευρά.

Ήδη, το σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» πλανιόταν μέσα στο στούντιο και δονούσε τις ψυχές των τηλεθεατών. Το δράμα κορυφώθηκε όταν απέμειναν τα κουτιά με τα 5 και τα 20 ευρά, με τον αιμοσταγή τραπεζίτη να ειρωνεύεται τοyς αρχικούς οιωνούς προσφέροντας… 13 ευρά (φωτό 2).

Η γενναία ξανθιά μας δεν υπέκυψε• τα ’παιξε όλα για όλα και εν τέλει επιβραβεύθηκε με τα 20 euros, τα οποία, μάλιστα, διπλασιάστηκαν όταν άνοιξε το 23ο κουτί.

Εμείς, πάντως, της ευχόμαστε τα καλύτερα, διότι αντιμετώπισε όλη την κατάσταση με χιούμορ, στωϊκότητα και χαμόγελο.

Οπότε..: Αναστασία, είσαι όλα τα λεφτά..!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης