Το αποχαιρετιστήριο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν στην αμερικανική τηλεόραση παρακολούθησαν 13,76 εκατομμύρια τηλεθεατές, ανεβάζοντας την εκπομπή στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης για όλη την εβδομάδα, περιλαμβανομένης της prime-time ζώνης.

Μεταξύ των σόου της prime-time ζώνης που ξεπέρασε σε τηλεθέαση η τελευταία εκπομπή του Λέτερμαν ήταν ο τελικός του «Dancing with the Stars», ο τελικός του «Voice» και η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκριτικά με τους υπόλοιπους αποχωρήσαντες τηλεοπτικούς αστέρες πάντως, ο Λέτερμαν έπεται του ειδώλου του Τζόνι Κάρσον, το αποχαιρετιστήριο σόου του οποίου είχαν παρακολουθήσει 50 εκατ. τηλεθεατές το 1992.

Πριν από δύο μέρες, ο διάσημος αμερικανός παρουσιαστής αποχαιρέτισε τη μικρή οθόνη έπειτα από μία καριέρα 33 ετών, η οποία ενέπνευσε μία ολόκληρη γενιά κωμικών.

Στα 68 του χρόνια, ο Ντέιβιντ Λέτερμαν παρουσίασε στο CBS το υπ΄αριθμόν 6.028ο και τελευταίο «Late Show». Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Λέτερμαν ήταν 67 φορές υποψήφιος για Έμι και τιμήθηκε 12 φορές με το τηλεοπτικό αυτό βραβείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης