Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ως μία πρώτη κίνηση στήριξης προς τα μέλη της Ενώσεως, τα οποία διέμεναν μόνιμα στις πληγείσες από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής περιοχές, αποφάσισε τα εξής:

· Την καταβολή εφάπαξ ποσού 400 ευρώ σε κάθε μέλος, του οποίου η κατοικία υπέστη σοβαρές ζημιές, προσαυξημένο κατά 100 ευρώ για κάθε ανήλικο τέκνο.
· Την καταβολή εφάπαξ ποσού 200 ευρώ για κάθε μέλος του οποίου η κινητή περιουσία, αυτοκίνητο κ.λπ., υπέστη σοβαρές ζημιές.
· Το «πάγωμα» έως την 1/1/2019 της πληρωμής οφειλών τους από συνδρομές και εν συνεχεία τη δυνατότητα ρύθμισης τους σε, έως 36, άτοκες δόσεις, καθώς και την απαλλαγή τους από το εκτυπωτικό τέλος των 5 ευρώ για την έκδοση της νέας ταυτότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την καταβολή της ενίσχυσης αυτής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση, η οποία θα συνοδεύεται από σχετικό πιστοποιητικό δημόσιας αρχής για τις απώλειες (Επικοινωνία: κυρία Ρωξάνη Πέτρου, προϊσταμένη Λογιστηρίου, τηλ. 210-3675512 email: arogi@esiea.gr)

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού ολοκληρωθεί η καταγραφή των ζημιών, θα εξετάσει το ενδεχόμενο επιπλέον στήριξης, αναλόγως της κατάστασης κάθε μέλους ξεχωριστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης