Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, μια ευχάριστη επιστροφή, μια οικειοθελής αποχώρηση κι ένας αγώνας με έντονη δράση συμπλήρωσαν το παζλ του χθεσινού επεισοδίου του «Survivor» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να σκαρφαλώσει για ακόμη μία φορά στην κορυφή της τηλεθέασης.

Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.405.207 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 64,6%, ενώ έφτασε μέχρι και 78,9%, όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 51,4%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανατροπές και αγωνία επικράτησαν στον χθεσινό αγώνα του «Survivor». «Μαχητές» και «διάσημοι» πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας, με τους πρώτους να τα καταφέρνουν. Το βράδυ, στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Λάουρα, με ισοψηφία, προτάθηκαν προς αποχώρηση μετά την ψηφοφορία των συμπαικτών τους, ενώ ο Bo και ο Γιώργος Χρανιώτης, που κέρδισαν την ατομική ασυλία, ψήφισαν τον Λάμπρο Χούτο και τον Κώστα Κοκκινάκη αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, στην παραλία των «διασήμων» επικράτησε έντονα συγκινητικό κλίμα, όταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το «Survivor».

Εκτός από το έπαθλο της ασυλίας τους «μαχητές» περίμενε μία έκπληξη στο συμβούλιο του νησιού, όταν την είσοδό του έκανε ο Μάριος Ιωαννίδης, ο οποίος δήλωσε πως θα αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα επάθλου. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την αποχώρηση ενός «διασήμου» την Πέμπτη οι δύο ομάδες θα ενωθούν.

Στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor» οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού, ενώ το βράδυ «μαχητές» και «διάσημοι» θα μεταβούν στο συμβούλιο του νησιού», όπου θα διεξαχθεί ακόμη ένα κουίζ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης