Η αγωνιστική περίοδος στην Ευρώπη ολοκληρώθηκε και άφησε παρακαταθήκη κάποιες σπουδαίες στιγμές από την Barclays Premier League, την La Liga, την Bundesliga, την Serie A, και, φυσικά, από το UEFA Europa League και το UEFA Champions League. Ο ΟΤΕ TV, που φιλοξένησε τις σπουδαίες αυτές διοργανώσεις, προετοίμασε και παρουσιάζει την ανασκόπηση όλων των μεγάλων ποδοσφαιρικών γεγονότων της σεζόν 2015-16.

Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, αρχής γενομένης από τις 6/6, στο OTE SPORT 1HD (21.00) θα θυμηθούμε πώς εξελίχθηκαν τα καλύτερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Οι Τετάρτες (με πρώτη αυτή της 8/6), θα ανήκουν στα πεπραγμένα των καλύτερων κυπέλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δευτέρα 6/6, Barclays Premier League
Την ανασκόπηση της χρονιάς ασφαλώς ‘ανοίγει’ η φετινή έκπληξη του αγγλικού πρωταθλήματος, το ‘θαύμα’ της Λέστερ. Παράλληλα, θα δούμε τι έκανε λάθος η Λίβερπουλ και πώς η Τότεναμ κέρδισε τον τίτλο της “ευχάριστης έκπληξης”, μετά φυσικά εκείνης που πρόσφερε η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι. Όλες οι σημαντικές στιγμές της πιο ανατρεπτικής σεζόν στην Αγγλία ανήκουν στην εκπομπή “Barclays Premier League Review”.

Τετάρτη 8/6, DFB Pokal
Τη σειρά των κυπέλλων εγκαινιάζει αυτό της Γερμανίας. Την Τετάρτη 8/6 θα θυμηθούμε πώς ο τελικός εξελίχθηκε σε “Der Klassiker” (μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Ντόρτμουντ). Ο Άλκης Τσαβδαράς είχε ταξιδέψει στο Βερολίνο και θυμίζει όσα συνέβησαν εκεί, στο ματς που ολοκληρώθηκε με απονομή τροπαίου.

Παρασκευή 10/6, Bundesliga
Τη σκυτάλη θα πάρει το γερμανικό πρωτάθλημα, την Παρασκευή 10/6, και η τέταρτη διαδοχική κατάκτηση του τίτλου από την Μπάγερν. Θα υπάρξει ειδική αναφορά στην πρώτη σεζόν του Τόμας Τούχελ, στον πάγκο της Ντόρτμουντ, αλλά και στα επί μέρους ρεκόρ που σημειώθηκαν, ενόσω η χρονιά ήταν σε εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δευτέρα 13/6, La Liga
Ο επόμενος σταθμός θα είναι η Ισπανία, με την εκπομπή Review της Δευτέρας 13/6 να είναι αφιερωμένη στην La Liga και πιο συγκεκριμένα στα στοιχεία που είχαν ως συνέπεια να κριθεί ο τίτλος στην τελευταία αγωνιστική, με την Μπαρτσελόνα να κερδίζει το τρόπαιο. Στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου κρίθηκε και η τρίτη ομάδα που ακολούθησε τις Γκετάφε και Λεβάντε στη Segunda Division, η Ράγιο Βαγιεκάνο.

Τετάρτη 15/6, Coupe de France
Η δεύτερη ανασκόπηση κυπέλλου την Τετάρτη 15/6, θα έχει γαλλική “ταυτότητα” και θα αφορά το τελευταίο σόου του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με την Παρί Σεν Ζερμέν, εις βάρος της Μαρσέιγ.

Παρασκευή 17/6, Serie A TIM
Δύο ημέρες αργότερα, την Παρασκευή 17/6, θα ταξιδέψουμε στην Ιταλία για να θυμηθούμε πώς έφτασε η Γιουβέντους στην πέμπτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μαζί και το “αντίο” τριών μεγάλων μορφών της χώρας: των Αντόνιο Ντι Νατάλε, Λούκα Τόνι και Μίροσλαβ Κλόζε.

Δευτέρα 20/6, UEFA Champions League
Η ανασκόπηση της χρονιάς ολοκληρώνεται με τις δυο μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σε συλλογικό επίπεδο: την Δευτέρα 20/6 θα κάνουμε flash back σε μία από τις πιο συναρπαστικές σεζόν του UEFA Champions League, που ολοκληρώθηκε στο Μιλάνο και στη διαδικασία των πέναλτι, με την Ρεάλ να πατά τελικά, στην κορυφή της Ευρώπης.

Παρασκευή 24/6, UEFA Europa League
Την Παρασκευή 24/6 η αυλαία των αναδρομών θα “πέσει” στη Βασιλεία, εκεί όπου κρίθηκε ο φετινός τίτλος στο UEFA Europa League, με τη Σεβίλλη να κρατά το στέμμα στο κεφάλι της, για τρίτη σερί χρονιά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης