Τα μέλη που εξελέγησαν ως αντιπρόσωποι της ΕΣΠΗΤ για το 8ο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ

Τα μέλη που εξελέγησαν ως αντιπρόσωποι της ΕΣΠΗΤ για το 8ο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ
Με μαζική συμμετοχή δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ) για την ανάδειξη αντιπροσώπων της Ένωσης στο 8ο τακτικό πανελλαδικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Νέα Κίνηση Δημοσιογράφων εκλέγει εννέα (9) αντιπροσώπους, η Δημοσιογραφική Ανανέωση - Ενωτική Κίνηση Δημοσιογράφων πέντε (5) αντιπροσώπους, η Αριστερή Πρωτοβουλία Για Την Ανατροπή Στην ΕΣΠΗΤ, έναν αντιπρόσωπο όπως και η Δημοσιογραφική Αγωνιστική Συνεργασία και οι Εργάτες Τύπου.

Πιο συγκεκριμένα, από τη Νέα Κίνηση Δημοσιογράφων εκλέγονται οι: Μπερεδήμας Θέμης, Αλατάς Θανάσης, Πεπόνα Φωφώ, Κασιμάτη Νίνα, Αλεξάκης Δημήτρης, Σπηλιοπούλου Νέλλη, Μπάτη Όλγα, Αναγνωστάκης Παναγιώτης, Χρήστου Κωνσταντίνος.

Από τη Δημοσιογραφική Ανανέωση - Ενωτική Κίνηση Δημοσιογράφων εκλέγονται οι: Ζαρίφη Μαρία, Κρίκος Σπύρος, Κωνσταντοπούλου Μαρία, Τσατσούλη Αργυρώ, Κόδρου Αθηνά.

Από την Αριστερή Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στην ΕΣΠΗΤ ο Σταμούλης Δημήτριος, από τη Δημοσιογραφική Αγωνιστική Συνεργασία ο Ζάχαρης Πάνος και από τους Εργάτες Τύπου η Σκάλτσα Θεοδώρα.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017, 21:30