ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ !!

Χάθηκε από το σπίτι μας στον Παπάγο το κουτάβι μας ! Είναι πέντε μηνών αγοράκι, ράτσας Κόκερ (ασπρόμαυρο με πιτσιλιές). Φοράει περιλαίμιο άσπρο δερμάτινο και σκάλιμπορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιατρός του είναι ο Θωμάς Μαραγκός και το τηλέφωνο του είναι 6944467056 . Το κουτάβι μας έχει τσιπ με αριθμό 985121012334735 Ακούει στο όνομα ΡΑΝ. Έχουμε ενημερώσει και το αστυνομικό τμήμα Παπάγου.

Επειδή λίγους μήνες πριν μια οδηγός σκότωσε τον Ζεν μας, σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε μας να τον βρούμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ (το γνωστό ξενοδοχείο για εστετ στην Κηφισιά) έχουν γίνει αλλεπάλληλα ραντεβού μεγαλομετόχων καναλιών. Σίγουρα δεν μαζεύονται για να παίξουν αγωνιστικό μπριτζ. Αυτοί οι καφέδες, τα καμπάρι και τα ουίσκυ, θα γεννήσουν εξελίξεις «παντρολογημάτων».

Κοντά στο «πνεύμα του Πεντελικού» και ο κύριος Νούμερο 1 του ΑΝΤ1 που εξειδικεύεται στις συγχωνεύσεις.

ΕΙΔΑ την Ευγενία Μανωλίδου, μεσημέρι Δευτέρας, έξω από το διάσημο χώρο της Τέτας «μανικιούρ – πεντικιούρ», στο Ψυχικό. Η γυναίκα είχε μόλις ολοκληρώσει πεντικιούρ γι’ αυτό και με τις σαγιονάρες στο δρόμο. Καταρχήν: Είναι αδύνατη!!! «Βλέπεις Νανά μου να είμαι χοντρή;;;», με ρώτησε ανοίγοντας διάπλατα τα μάτια της. «Που βλέπουν τα παραπανίσια κιλά;» Κορίτσια έχει δίκιο. Της υποσχέθηκα ότι θα διαδώσω ό,τι είδα επιχειρώντας ως «μπικουτί» να καταλαγιάσουν οι απορίες του πλήθους γιατί …δέκα μέρες παραμένει το θέμα των κιλών της Ευγενίας στο top 5 των ειδήσεων.

ΠΟΛΥ ΕΙΧΑ ΠΕΘΥΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ. Σε σημείο που να βρίσκομαι ένα βήμα πριν του τηλεφωνήσω για να δω αν είναι όλα Ο.Κ! Το πρωί της Τρίτης τον βρήκα στην Ελεονώρα Μελέτη. Ας είναι καλά που φροντίζουν εκεί οι συνάδελφοι να προλαβαίνουν τις ανάγκες μας.

Από εκεί και μετά ξεκουράστηκαν οι σκέψεις μου και άρχισα να διεκπεραιώνω θέματα καθημερινότητας.
(Άσχετο, αλλά επειδή με έχει νευριάσει εξαιρετικά πολύ το συγκεκριμένο θέμα, μήπως μπορείτε να μου πείτε εσείς ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ βάζετε σπίτι σας;;; Αν εμείς δυο άτομα, βάζουμε κάθε μέρα, χωρίς και οι δυο να αγαπάμε τα πουκάμισα, εσείς που φοράτε πουκάμισα, έχετε και παιδιά τι κάνετε;;; Καιρό τώρα, αλήθεια το γράφω, με βασανίζει αυτό το ερώτημα, όπως αποσυντονίστηκα όταν είδα ένα ρεπορτάζ με μια οικογένεια που έχει δέκα παιδιά. Τι μαγειρεύει αυτή η μάνα μου λέτε για 12 άτομα κάθε μέρα;)

Εξαιρετικές οι συναντήσεις της Τρόικα με την Πετρούλα Κωστίδου. Πιθανολογώ ότι θα αλλάξουν εισιτήρια να φύγουν νωρίτερα με αποτέλεσμα η σύγχρονη τηλεοπτική ιστορία να αναδείξει το «είδωλο» ως Μπουμπουλίνα του 2010.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΝΑΛΙ «ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ»;

Και ενώ έχουν φουντώσει τα σενάρια περί συγχωνεύσεων, πληροφορίες θέλουν να προετοιμάζεται να εκπέμψει καινούργιο κανάλι. Υπεύθυνος για το «στήσιμο» και τη λειτουργία του ο ΟΠΑΠ!!! (Θα το ψάξουμε ενδελεχώς και θα σας ενημερώσουμε… αν ψάξουν και άλλοι συνάδελφοι και μάθουν θα τους είμαστε υπόχρεοι γιατί πόσα «κρεπαρίσματα» να κάνω σε μια μέρα).

ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, θέλουν οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδας να συνέρχονται σε έκτακτη σύνοδο για να ενημερωθεί το ποίμνιο με φυλλάδια που θα πρέπει να έχουν διανεμηθεί πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα για το ποιες πλαστικές-αισθητικές παρεμβάσεις ακολουθεί, το «Κατά Λουκά», ποιες θεωρούνται «αιρετικές», ποιες βρίσκονται υπό αμφισβήτηση και ποιες υπό έρευνα

Παράδειγμα: μετά το μέγα θέμα που άνοιξε ο πλαστικός χειρουργός της Άντζελας με την χρήση βλαστοκυττάρων στην κοσμετολογία, χιλιάδες αναγνώστριες και πιστές ρωτούν:

«ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ;»

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; ΚΟΥΙΖ:

Πολύ γνωστός επιχειρηματίας, νέος ,γοητευτικός, ανύπαντρος, με πολύ καλό γούστο έκανε αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο και λιποαναρρόφηση! Το όνομα του πλαστικού χειρουργού που έκανε την επέμβαση παραπέμπει σε χρώμα, το νοσοκομείο βρίσκεται στα βόρεια προάστια και τον «ασθενή» επισκέφτηκαν διάσημοι φίλοι του.

Τα αποτελέσματα είναι, λέει , θεαματικά !

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης