ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

«Πήραν φωτιά τα πεντικιούρ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τι χαλασμός έχει γίνει, στους κύκλους όλων των ειδών (από πολιτικό–οικονομικοδημοσιογραφικοστυλιστικοκομμωτικομπιζουτε) με τις αναφορές – αφιερώματα στην κυρία Βίκυ Σταμάτη , ή «Μόνικα Μπελούτσι» της πολιτικής δεν περιγράφεται!

Αν υποψιαζόμουνα ότι το ποια φοράει Hermes και πιο μοντέλο, θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις αγορές υποβρυχίων, θα είχα βάλει μέσο, να γινόμουνα καθαρίστρια στο CARTIER.

TI ΠΑΘΑΝΕ ΣΤON CARTIER ξέρετε; Δεν ξέρετε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ούτε εγώ ήξερα, αλλά μου έσκασε περιφερειακά η πληροφορία

ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ…

Η κυρία Σταμάτη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , κάποτε ζήτησε από τον γνωστό οίκο, κοσμήματα για να χρησιμοποιηθούν σε φωτογράφιση της. Ως γνωστό, όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ακόμη και για τις ανάγκες φωτογράφισης, συγκεκριμένα πανάκριβα αντικείμενα είθισται, ο διευθυντής καταστήματος ή ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων του οίκου, να συνοδεύει τα κοσμήματα. Οι λόγοι προφανείς.

Παράδειγμα: Όταν η Κατρίν Ντενέβ, πρωταγωνίστησε στην καμπάνια για τα louiς Vuitton, οι τσάντες, οι βαλίτσες, τα τσαντάκια, τα μπαουλάκια, τα νεσεσέρ, δεν πήγανε στο τόπο γυρίσματος με ντελίβερυ μπόι, υπήρχε και ο υπεύθυνος του οίκου εκεί για να συνδράμει στην τοποθέτηση αντικειμένων, αλλά και να έχει την ευθύνη της φθοράς, αν προέκυπτε, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων!

Για την φωτογράφιση λοιπόν όπως έμαθα της ωραιότατης κυρίας Σταμάτη, ο οίκος cartier, έστειλε και τον «άνθρωπό του» για να επιμεληθεί των αντικειμένων, κατά την διάρκεια της φωτογράφισης…
Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν του «μπικουτί» ο συγκεκριμένος συνεργάτης της εταιρείας, ακόμη τρέχει. Το τι άκουσε, μπροστά σε όλο το team, για το «πως τόλμησε να εμφανιστεί στον χώρο της φωτογράφισης δεν λέγεται».

Η κυρία Σταμάτη, ήθελε να είναι μόνη και απερίσπαστη κατά την διάρκεια της φωτογράφισης. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ Κατρίν Ντενέβ, που είναι επαγγελματίας πωλήτρια και της κυρίας Σταμάτη που ήταν σύζυγος διακεκριμένου πολιτικού παράγοντα. Η Κατρίν είναι πιο συνεργάσιμη με στυλίστες, φωτογράφο, υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων, είναι πιο…της «διπλανής πόρτας» ένα πράγμα.
ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ HERMES!!!

Από το περιβάλλον των συζύγων πολιτικών φίλων του κυρίου Τσοχατζόπουλου, προκύπτει, ότι τα hermes που διαθέτει η κυρία Σταμάτη, δεν είναι απλώς πολλά. Είναι… ΌΛΑ τα πιο συλλεκτικά μοντέλα του οίκου. Μιλάμε για πολλά.

Εξαιρετικό γούστο, πανάκριβο μεν, αλλά εξαιρετικό.

ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (πρωί δηλαδή) και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά (πρωί επίσης).

Δεν έχω ιδέα, τι ώρα σηκώνεται, βάφεται, χτενίζεται, ντύνεται. ΠΑΝΤΩΣ, δεν την έχω δει ΠΟΤΕ, με σακούλες κάτω από τα μάτια, δεν την έχω δει με άλουστα και απεριποίητα μαλλιά, δεν την έχω δει ποτέ με προκλητικό μακιγιάζ, δεν την έχω δει ποτέ «αγουροξυπνημένη».

Αυτό το γράφω γιατί η Ντόρα Μπακογιάννη δεν είναι παρουσιάστρια εκπομπής. Αλλά υπάρχουν παρουσιαστές εκπομπών που εμφανίζονται και αγουροξυπνημένοι και ατημέλητοι και με κόκκινα πρησμένα μάτια και με μπλουζάκια που μοιάζουν βρώμικα!

ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΜΑΡΩ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Και ανακάλυψα ότι οι δικές ΜΟΥ αλλαγές στα χρώματα μαλλιών, δεν πιάνουν «μία» μπροστά στις αλλαγές της Μάρως. Αντί να ακούω το ρεπορτάζ, έβλεπα οοοοοοοολα τα χρώματα, τις κουπ, τα μήκη, τους κότσους, τις μπούκλες, τα «κοντά αγορίστικα», τα «καρέ», τα «ντεγκραντέ», τα κόκκινα, τα μαύρα, τα ξανθά, τα χάλκινα, τα ντορέ, τα καστανά, τα πλατινέ, τα χρυσά, τα πυρόξανθα, τα φλου ντορέ, τα σαντρέ ημίκοντα ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ τελικά στην Τατιάνα Στεφανίδου με στυλ ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΟΝΡΟ!!!

Το Πρώτο σχόλιο της Μάρως με το που τελείωσε το βίντεο, ήταν ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!! «Καλέ πόσα μαλλιά έχω αλλάξει;;;».

Την Λεονάρδου την αγαπώ και την εκτιμώ, γιατί πάντα, ακόμη και στα πιο δύσκολα είχε χιούμορ. Την αγαπώ, γιατί είχε απέραντη συναδελφικότητα στο μοίρασμα της βάρδιας των δελτίων. Ήταν πρόθυμη πάντα να μου «κάνει» βάρδια Χριστουγέννων, για να μείνω εγώ με το παιδί μου , αν και είχε περισσότερα παιδιά . Την αγαπώ και την εκτιμώ γιατί ήταν πολύ δουλευταρού. Δημοσιογράφος που δεν έπαιξε ποτέ στο παρασκήνιο, μορφωμένη, ακομπλεξάριστη, ειλικρινής, ρομαντική, ανεξάρτητη και ΕΝΤΙΜΗ!

LIVE SPORT!

Κυκλοφορεί ανάμεσά μας, καινούργια αθλητική εφημερίδα. Επιτέλους θα διαβάζω τους αγαπημένους μου Ηλία Μπαζίνα και Βασίλη Γαλούπη.

Ο Γαλούπης ανάδειξε με τον πιο ακριβή τρόπο την κατάσταση που βιώνουμε, περιγράφοντάς την ως καταστροφικό φυσικό φαινόμενο (αξίζει να τον διαβάσετε στην δεύτερη σελίδα) και ο Ηλίας Μπαζίνας, στην 32η σελίδα υπογράφει άρθρο με τίτλο «Η Γερμανία και το μάθημα»:

«Ακόμη και τώρα , όταν ανοίγω το λεξικό στο λήμμα Χίτλερ με πιάνει μια μελαγχολία ……».

Οι υπογραφές τους δεν χρειάζονται την δική μου ανάδειξη , απλώς ….χάρηκα πάρα πολύ που τις ξαναείδα τυπωμένες σε χαρτί εφημερίδας.

ΕΙΔΑ στο SINGLE ESTATE

Στην οδό Σόλωνος 73 (κέντρο – κέντρο) την Τζένη Θεωνά να πίνει ένα ποτήρι κρασί.

Η είδηση είναι ότι ένα από τα αφεντικά στον χώρο είναι ο Γιώργος Λούκας. Ο Γιώργος «ήτανε» δημοσιογράφος. Δουλεύαμε μαζί στις εφημερίδες του Γιώργου Τράγκα. Εξαιτίας της κρίσης στην πιάτσα «το άλλαξε νωρίς» και έγινε δημοσιογράφος – καφετζής. Τα 150 ml ποτήρι, το χρεώνει 3 Ευρώ!

Έψαξα και βρήκα ανάμεσα σε 45 ποικιλίες κρασιών, το «ΕΥΧΑΡΙΣ», ελληνικής παραγωγής, 8 Ευρώ το μπουκάλι! Κουτσομπόλεψα μαζί του, τα νέα της «πιάτσας» που καταρρέει, του είπα «τι καλά που έκανε» και έγινε καφετζής, είδα και σε ένα τραπέζι τον Βασίλη Μπαλάση, δικηγόρο «παρ ‘ Αρείω Πάγω» να πίνει τον καφέ του, τι περιμένεις να βρεις στην Σόλωνος; Δικηγόρους, δημοσιογράφους, πωλήτριες βιβλιοπωλείων ……Τέλεια

ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΟΛΚΑ

Στην Ελεονώρα Μελέτη με πράσινο φόρεμα και πολύ ωραίο μαλλί. Η τηλεόραση στο γραφείο ανοιγμένη χωρίς ήχο. Ο Θέμης Μάλης ανακοίνωνε την είδηση ότι ένας παρουσιαστής έκανε 11 φορές σεξ ή 17 (;) θα σας γελάσω…. Είδα να απαντάει η Τσόλκα , αλλά δεν μπορούσα να βάλω ήχο, δεν ήταν ευγενικό
Τώρα φεύγω…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης