ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ;
ΌΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ KORIDALOS Ti Vi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στάχτη στα μάτια» επιχειρούν να ρίξουν, όσοι υποστηρίζουν ότι η πισίνα και το μπάρμπεκιου που έχει κατασκευαστεί στις φυλακές Κορυδαλλού αφορά το ριλάξ των κρατουμένων και των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Όλα δείχνουν, όπως πριν μήνες, είχε γράψει το «μπικουτί» ότι η άφιξη εκεί του Λάκη Γαβαλά, έφερε τα «πάνω – κάτω».

Με δεδομένη την φήμη που θέλει την κυρία Βίκυ Σταμάτη να πάσχει από ναρκισσισμό (σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη του ψυχιάτρου), τα στελέχη εκεί, αποφάσισαν να δώσουν διεξόδους στην δημιουργική πλευρά των κρατουμένων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ετοιμάζεται με φουλ τα γκάζια, η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, του Koridalos Ti Vi.

Ο χώρος της πισίνας στις φυλακές, θα αποτελέσει και το κεντρικό πλατό του Κoridalos Ti Vi.

Όλα δείχνουν ότι οι προετοιμασίες βρίσκουν «γόνιμο έδαφος» αφού στον χώρο δίπλα από την πισίνα, καλλιεργούνται ντομάτες.

Η ίντριγκα κορυφώνεται, καθώς την θέση του Λάκη Γαβαλά ως κεντρικού παρουσιαστή της ψυχαγωγικής ζώνης του Koridalos Ti Vi, μοιάζει να φλερτάρει η κυρία Σταμάτη.

Το ποιός θα πάρει τι, εξαρτάται από το αν το πρόγραμμα θα γίνει pop ή έντεχνο. Στην δεύτερη περίπτωση θ αναλάβει η κυρία Σταμάτη, στην πρώτη ο κύριος Γαβαλάς.

ΟΥΦΦΦΦΦ………..

Εξαιτίας των ραγδαίων τηλεοπτικών εξελίξεων, ο σχολιασμός του υφυπουργού οικονομικών στον Γιώργο Αυτιά το Σάββατο το πρωί, ιεραρχείται ως δεύτερη είδηση στο «μπικουτί»

«ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 60 ΔΟΣΕΙΣ»;;;

Ρώτησε ο Γιώργος Αυτιάς τον Υφυπουργό Οικονομικών, ερώτηση που αφορά οοοοοολους τους φορολογούμενους πολίτες που δεν δυνάμεθα να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, ένεκα ένδειας.
«Το μελετάμε , κύριε Αυτιά , δεν είμαι όμως έτοιμος να σας απαντήσω»

ΤΙ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ;;;; ( ρωτώ εγώ )

Δεν υπάρχει χρυσό μου άλλη εναλλακτική.

Αν δεν τις κάνετε 60, δεν θα εισπράξετε ούτε πέντε Ευρώ. Γιατί χάνετε τον χρόνο σας, χωρίς λόγο.

Να το πάρω ανάποδα; Τι εναλλακτικές έχετε; Αν δεν τις επιμηκύνετε τις δόσεις, θα μείνετε ταπί. Αντί να μελετάτε λοιπόν, ρωτήστε την θεία σας, μια ξαδέλφη σας, έναν γείτονα, τον περιπτερά, την κομμώτρια της μαμάς σας και συνειδητοποιήστε ότι ΔΕΝ γίνεται διαφορετικά, εκτός και αν μισθώσετε πούλμαν, μας μαζέψετε και μπούμε στο Κoridalos place να βλέπουμε ως «κοινό» το τηλεοπτικό πρόγραμμα, και το βράδυ πίσω στα παγκάκια μας, με τα ίδια πούλμαν, γιατί που να χωρέσουμε όλοι;

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ρουβάς είναι στην Σκιάθο και τρώνε οικογενειακώς σε ταβέρνα

Η Ελένη Μενεγάκη θα αποφασίσει μετά τις 20 Αυγούστου για το ποιό θα είναι το νέο πρόσωπο που θα διανθίσει το «πάνελ» της.

Η Ναταλία Γερμανού ζήτησε βοήθεια και βρήκε, για να ξεματιαστεί, μέσω Twitter.

Και ο σχεδιαστής της Ευγενίας Μανωλίδου, δήλωσε, ότι υπάρχουν και φορέματα πιο φθηνά από 900 και 700 Ευρώ.

ΕΝΤΑΞΕΙ… ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ «ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΝΑ ΛΕΜΕ»
«Δόξα τω θεώ» αναφώνησε και μια φίλη που πήγε στην Αίγινα!

Όχι δεν βρήκανε πηγάδι στο κτήμα τους! Απλώς ανακάλυψαν ότι ΔΕΝ χρειάζονται αποκωδικοποιητές για να δούνε το πρόγραμμα στις τέσσερις τηλεοράσεις που έχουν στο σπίτι τους εκεί !!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι απολύτως σίγουρο, ότι ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ, ασχολείται, με τους αποκωδικοποιητές και φροντίζει, μέσα στο χαλαρό πρόγραμμα που έχει, έτσι ώστε να μπορούν οι ξανθιές της παρέας μου να βλέπουν «τούρκικα»

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

120 Ευρώ ένα δίκλινο, χωρίς πρωινό στην Καρδαμύλη (τον μήνα Ιούνιο) 70 Ευρώ στις Σπέτσες πληρώσανε δύο κορίτσια για δύο μερίδες πατάτες τηγανιτές, δυο μερίδες χταπόδι, δύο μερίδες τζατζίκι, τρεις κόκα κόλα και μια σαλάτα!!!!
Την πρώτη ιστορία την διηγήθηκε ο φυσικοθεραπευτής μου ο Γιάννης στον ΕΔΟΕΑΠ.

Στα τέλη Ιουνίου, πήγε με την γυναίκα του στην Καρδαμύλη. Βρήκανε λοιπόν ένα δωμάτιο συμπαθητικό σε ξενοδοχείο της περιοχής, το οποίο ΧΩΡΙΣ πρωινό το χρέωναν 120 Ευρώ την βραδιά.

Οι ιδιοκτήτες ήταν αγενέστατοι και όταν οι άνθρωποι τους είπαν, αν μπορούνε να κάνουν «κάτι καλύτερο» , απάντησαν ότι αν δεν τους αρέσει να «πάνε αλλού»… ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ!

Πολύ κοντά στον Γερολιμένα, μείνανε σε καταπληκτικό ξενοδοχείο με 40 Ευρώ την βραδιά και πρωινό «σπιτικό».

Δραματικές εντυπώσεις είχανε επίσης από εστιατόριο στον Γερολιμένα, όπου τους σερβίρανε κρασί «λευκό» στο χρώμα του νερού(!!).

Όταν η σύζυγος του Γιάννη, έκανε παράπονο στην σερβιτόρα, εκείνη πήγε στην κουζίνα και κυριολεκτικά «πιάστηκε στα χέρια» με τον πατέρα της (ιδιοκτήτη της ταβέρνας) «Σου είπα ότι το κρασί έχει πολύ νερό και το καταλαβαίνουμε οι πελάτες…Τρεις έχουμε όλους και όλους, θέλεις να τους διώξουμε;;;».

Ευτυχώς το ζευγάρι δεν άγγιξε τίποτα από τα ψαρικά που ήταν όλα μπαγιάτικα.

ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ, στο παλιό λιμάνι 70 Ευρώ για όσα παράγγειλαν δύο κορίτσια !! (2 πατάτες, 2 χταποδάκι, 2 τζατζίκι, μια σαλάτα, 3 κόκα κόλα).

Και μετά παραπονιόμαστε για το «που πήγανε οι τουρίστες» !

ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΔΟΝ…ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» όταν κρατάω το μικρό σκυλί που ζυγίζει πέντε κιλά και 200 γραμμάρια, αντί πέντε που είναι το όριο για να ταξιδέψει μαζί μου στην καμπίνα !!!

Καλέ όλο το οπλοστάσιο δεν το βλέπουνε στις κάμερες που πηγαινοέρχεται χωρίς αμπαλάζ ;;;

Έτσι και με σταματήσετε για να μου πετάξετε το μπουκαλάκι με το άρωμα και το γαλάκτωμα νύχτας, θα «πιαστούμε» άγρια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

«Πλήθος ερωτημάτων τόσο για την ασφάλεια όσο και για τους ελέγχους που διενεργούνται στο αεροδρόμιο “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”, εγείρει το γεγονός ότι, όπως διαπιστώθηκε, το συγκεκριμένο κύκλωμα δρούσε από το έτος 2006 χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό.

Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας εισήγαγαν πολεμικά όπλα, όπως πολεμικά τυφέκια, υποπολυβόλα, πιστόλια, περίστροφα, φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, συσκευές εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (tazer), αναισθητικά σπρέι καθώς και εξαρτήματα πυροβόλων όπλων και στη συνέχει τα διακινούσαν στην Εύβοια και στην Αττική.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της αστυνομίας όταν άρχισαν να ελέγχουν τα ταχυδρομικά δέματα που βρέθηκαν στη Χαλκίδα, στην Αθήνα και στο Άργος.

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα υποπολυβόλο τύπου MP-5, ένα υποπολυβόλο μάρκας STERLING των 9mm, δύο πολεμικά τυφέκια, 26 πιστόλια, ένας σιγαστήρας για πιστόλι, τέσσερα περίστροφα, ένα πιστόλι κρότου 9mm, ένα πιστόλι (replica), τρεις αμυντικές χειροβομβίδες κενές περιεχομένου MKZ, δύο πλήρεις μεταλλικές μήτρες εγχάραξης, 18 μεταλλικοί γεμιστήρες όπλου, 76 φυσίγγια των 9 mm, 15 φυσίγγια των 7.65 mm, 57 βολίδες, 11 πλήρη κλείστρα πιστολιού με αντίστοιχες κάνες, ένας μηχανισμός κλείστρου πιστολιού GLOCK17, τέσσερις κάνες πιστολιού, ένας φορέας κλείστρου πιστολιού, ένα σκοπευτικό λέιζερ κατάδειξης στόχου, επτά συσκευές εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (TAZER), 12 αναισθητικά σπρέι και πλήθος εξαρτημάτων πυροβόλων όπλων και πολεμικών τυφεκίων».

Η Σανέλ σας πείραξε (το μαλτεζάκι είναι αυτό, που γίνεται πόλεμος για τα κιλά του κάθε φορά, και το σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά που το πέταξα όλο στον κάδο).

Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω να κουβαλήσω νιτρογλυκερίνη, για τις παρανυχίδες, να δω τι θα γίνει;

ΑΜ ΠΩΣ !

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης