ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, η Ντόρα Κουτροκόη και ο Γιώργος Παπαδάκης

Κρατώντας την μπουρνοζοπετσέτα σφιχτά με το ένα χέρι, κάθισα στην άκρη του κρεβατιού, γιατί ο Πέτρος Τατσόπουλος (sex machine και απωθημένο μου…) ήταν καλεσμένος στον Γιώργο Παπαδάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέμα κουβέντας φυσικά η περιβόητη δήλωση που έχει συνταράξει την επικράτεια για το αν εννοούσε ότι έχει πηδήξει την μισή Αθήνα ή όχι.

Καταρχάς, όταν είχα μάθει για την περιβόητη δήλωση, σκέφτηκα ότι πολλές φορές στην ζωή μου μπορεί να πέρασα από το λάθος σημείο, λάθος στιγμή . Αλλά ποτέ δεν είναι αργά…

Ο Τατσόπουλος λοιπόν, άρχισε να εξηγεί στον Γιώργο Παπαδάκη ότι «απομονώθηκε» μια φράση και έγινε ο ντόρος που έγινε, φράση που χρησιμοποιείται ως «σχήμα λόγου» πλειστάκις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος (Παπαδάκης) θέλοντα, όπως είπε να το «ελαφρύνει» λίγο το θέμα, γυρίζοντας προς την Ντόρα Κουτροκόη είπε: «Ντόρα έλα πιο κοντά σε μένα για να σε προστατεύσω…».

Η αγαπημένη Ντόρα λοιπόν γυρίζει και απαντά «εγώ είμαι από τη Θεσσαλονίκη!».

ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ «ΜΠΙΚΟΥΤΙ»

Με συγχωρείς αγαπημένη, αλλά όταν τυχαίνει ένα μπαλαμούτι, δεν ζητάει κανένας από κανένα τόπο καταγωγής. Φαντάζομαι δηλαδή, ότι ο Τατσόπουλος ικανοποιώντας την «μισή Αθήνα», δεν είχε τον χρόνο να ζητήσει και στοιχεία δημοτολογίου της υποψήφιας. Δηλαδή (παράδειγμα), περπατάω… με βλέπει, γίνεται το νταραβέρι, χωρίς να προκύπτει ως αναγκαία συνθήκη, για την εξέλιξη της φάσης, «τόπος γέννησης και καταγωγή».

Δηλαδή, ο Πέτρος περνούσε σε ενεργητική πράξη σεξουαλικού επιπέδου, με την προϋπόθεση ότι η κυρία κινείτο στην ευρύτερη περιοχή Αττικής, ασχέτως αν η καταγωγή της ήταν από το Κορακοχώρι.

ΕΑΝ ΟΜΩΣ έχει σεξουαλιστεί με ιθαγενείς κυρίες τότε… το θέμα παίρνει άλλη τροπή.

Οι έχουσες καταγωγή από Αθήνα, νομίζω ότι είμαστε λίγες έως ελάχιστες. Αν μας «κόψουμε» στην μέση… το δείγμα μικραίνει, που σημαίνει, υπάρχει θέμα και αυτό παραμένει σε εκκρεμότητα να συζητηθεί.
Ειλικρινά κάνω ρεπορτάζ. Ψάχνω στα τηλέφωνα όλες τις γνωστές που πηγαίναμε και Γαλλική Ακαδημία μαζί και τα πίναμε στο «μπρίκι» και στον “Lora” και στο Balthazar συχνάζαμε, για να μάθω αν καμία συνευρέθηκε. Καμία. (Στον δικό μου κύκλο τουλάχιστον που είναι και πολυκυκλοφορημένος).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ»

Ας είναι καλά τα παιδιά , μου έδωσαν τον καλύτερο τίτλο που θα τον υιοθετήσω «Νανά Παλαιτσάκη = Πολυμίξερ». Φυσικά, αφού μαγειρεύω, φτιάχνω ντουλάπες, βάζω πλυντήρια, εκπαιδεύω σκύλους, πλένω αυτοκίνητα, κάνω μασάζ, επιχειρώ και με αμερικάνικο σπαγκάτ , γνωρίζω ανθρώπους σε άλλους ανθρώπους και ψάχνω ανθρώπους να υιοθετήσουν σκυλιά, γράφω ημερολόγιο, ανοίγω φύλλο, φτιάχνω γλυκό νεραντζάκι σπιτικό, έχω δύο προτάσεις για να παίξω μουσική σε καφενείο, μπορώ να διαβάζω σε ανθρώπους που έχουν προβλήματα αϋπνίας, αλλά και να κρεπάρω μαλλιά σε πέντε λεπτά χωρίς πιστολάκι!

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

Μπορεί με το στιλ του Γιώργου Λιάγκα να μας χωρίζει μια άβυσσος… όμως, η παρουσίαση του καιρού που κάνει είναι μο- να – δι – κή! Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς νιώθει η Χριστίνα Σούζη, αλλά αν όλα στην τηλεόραση τελειώσουν, η παρουσίαση των καιρικών φαινομένων από τον Γιώργο Λιάγκα θα πρέπει να κυκλοφορήσει σε συλλεκτικά dvd.

Η κίνησή του, ο λόγος του, η πίστη του για όσα πρόκειται να συμβούν, η διάθεση να προλάβει, ώστε όλες οι ακαμάτρες να είμαστε προετοιμασμένες για να μην ξεχάσουμε τα ρούχα στην ταράτσα, αποτελούν «μοντέλο» για εκείνους και εκείνες που επιθυμούν να παρουσιάσουν ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ με το ίδιο σουξέ που ο Διακογιάννης μετέδιδε τους αγώνες ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ, ΟΙ ΜΠΡΟΥΤΑΛ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΜΑΛΑΚΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ»

Να με συμπαθάτε που δεν συγκράτησα το όνομα της κοπέλας που μίλησε στο Βράδυ του Πέτρου Κωστόπουλου. (Πόσες πληροφορίες αλήθεια μπορεί να εγκατασταθούν στον εγκέφαλό μου)! Είδα όμως, ένα κορίτσι συμπαθητικό να δηλώνει ότι γουστάρει να βρίσκεται σε νεκροταφεία, (όχι ιδέα δεν έχω αν προτιμάει το πρώτο, το τρίτο, ή κάποιο ταπεινό στην Τζια). Εκεί, είπε ότι της αρέσει να περπατάει (;) ανάμεσα στα μνήματα…

Σε ερώτηση πώς βρίσκει τους Έλληνες άντρες, δήλωσε ότι τους βρίσκει ΜΠΡΟΥΤΑΛ! (Το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι είχε αντιπρόταση από Έλληνα να μην αποδεχθεί τη βόλτα στα νεκροταφεία και να την πάει σε φάρμα με φραγκόκοτες). Προτιμάει, είπε, τους Εγγλέζους γιατί είναι πιο «μαλακοί».

Εγώ τώρα, ρωτάω, με όσο κουράγιο μου έχει απομείνει, τι μπορώ να αντιπροτείνω για μία που περπατάει στα νεκροταφεία, σεξουαλίζεται ποιοτικότερα με Εγγλέζους και πιστεύει ότι τα αγόρια τα δικά μας είναι μπρουτάλ;

Αφήστε με να κυλιστώ σε στάβλους!

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης