Διαδικτυώτες και Διαδικτυώτισσες…

Εγκαινιάζουμε σήμερα μία στήλη επικαιρότητας με τίτλο «Τα Τουϊτέρατα», στην οποία θα δημοσιεύουμε επί καθημερινής βάσεως το ιντερνετικό «Κορυφαίο Δέκα» (καθώς, στο χωριό μου, στην ένδοξη Μουσουνίτσα, δεν είχαμε «Top Ten»).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα σταχυολογούμε, που λέτε, τις καλύτερες ατάκες που θα αναρτώνται στον Ελληνικό Ιστό, θα τις σχολιάζουμε, θα προβληματιζόμαστε, θα στοχαζόμαστε, θα πειραζόμαστε, θα γελάμε, θα συγκινούμαστε κι ό,τι άλλο γουλάρουμε.

Πάμε, λοιπόν, να ξεκινήσουμε…

Το θέμα που δεσπόζει το τελευταίο 48ωρο στις διαδικτυακές αναρτήσεις και στα hashtags είναι φυσικά η επίσκεψη Ερντογάν στη χώρα μας, με τα συμπαρομαρτούντα της..: η συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα, η επιθετικότητα που επέδειξε ο Τούρκος πρόεδρος, οι απαντήσεις τής ελληνικής πλευράς, αλλά και κάποια στιγμιότυπα που επιδέχονται πλήρη διακωμώδηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας τα δούμε, αφού πρώτα αναφέρω ότι το Νο1 ανήκει στον υπογράφοντα• δεν είναι βαυκαλισμός, αλλά έτσι, για το «Καλορίζικα»!


Πες τα να μην τα λέω…


Κούλη, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος.


Και το Αφιόν Καραχισάρ είναι αξιομνημόνευτο ονοματάκι…


– Πώς λέγεται η «Siemens» στα τούρκικα;
– Μητσοτάκ πεσκέσ’.


Κόκκινο φεγγάρι…,
θάλασσες τεκίλα…,
φύλλα πεταμένα στη φωτιά…
Κόκκινο φεγγάρι…,
κόκκινο λιμάνι…,
κάτι μού ’χεις κάνει…, κάτι μού ’χεις κάνει…
(απόσπασμα από το τραγούδι «Η Μοναξιά τού Τσιπροβάτη»)


Δεν τολμάει ένας άνθρωπΑς να διεκδικήσει το δικαίωμα στη Διανόηση και αμέσως εμφανίζονται οι αμφισβητίες…


Τάδε έφη το «Γραβατωμένο Άβαταρ».


Αγαπητό μου τουϊτερόπουλο, η λέξη «δωσίλογοι» γράφεται με «ωμέγα».
Ιδίως στην προκειμένη περίπτωση είναι επιτακτική η παρουσία του, ώστε οι εγχώριοι δωσίλογοι να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάτω από το «ω» την τουρκική υπογεγραμμένη τού αγαπημένου τους Ερντογάν.
(αν δεν με εννοείς, ανάτρεξε στον Μέγα Ντίνο Χριστιανόπουλο και θα καταλάβεις πόσο συμφωνώ μαζί σου…)


…φαντος.


Λούλα από Κορυδαλλό: «Ο Ερντογάν υπέστη βαριά πολιτική Λαουρ-ήττα».

ΥστερόΓιωργο..: Διαδικτυώτες και Διαδικτυώτισσες, το «Κορυφαίο Δέκα» έφτασε στο τέλος του για σήμερα. Μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε, να προσέχετε τη σκέψη σας και την ψυχή σας.

Και προ πάντων, αφήστε ελεύθερο το χιούμορ σας• το Χιούμορ αναπτύσσει αντισώματα που είναι απαραίτητα για την Επιβίωση και για τη φυγή από τα προσωπικά δεσμά.
Φύγαμε…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης