Το «πράσινο φως» για την νέα σεζόν πήρε η οικογενειακή κομεντί του ΑΝΤ1 «Ταμάμ», μετά από απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού. Το περιοδικό «TV24» εξασφάλισε όσα θα δούμε να συμβαίνουν στην οικογένεια Οζτούρκ-Χρηστίδου στον 3ο κύκλο της σειράς!

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη η οικογένεια Οζτούρκ-Χρηστίδου κατάφερε να γίνει μια… αγαπημένη συνήθεια η οποία κράτησε δύο χρόνια. Όταν, όμως, το κοινό έμαθε ότι δεν θα συνεχίσει γι’ άλλη μια χρονιά, κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού, ώστε να αναιρέσει την απόφασή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή έχουν ξεκινήσει να γράφουν τα πρώτα επεισόδια, ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος είδε κάποια νέα και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα που θα κληθούν να δώσουν σάρκα και οστά στους νέους χαρακτήρες, ενώ το πρώτο «πάμε!» αναμένεται να ακουστεί τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Όμως τι θα δούμε να συμβαίνει στον τρίτο κύκλο; Ο τρίτος κύκλος της σειράς βρίσκει χρονικά τους ήρωες λίγο μετά από εκεί που τους αφήνει ο δεύτερος κύκλος.

Εκπλήξεις & ανατροπές…

Δείτε περισσότερα στο www.govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης