Η 2η αγωνιστική του UEFA Europa League έρχεται αύριο Πέμπτη 29 Οκτωβρίου αποκλειστικά στον OTE TV με τους αγώνες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού και τα κανάλια OTE SPORT ετοιμάζουν πλούσια τηλεοπτική κάλυψη.

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 18.00 στο OTE SPORT 2HD, με την εκπομπή “UEFA Europa League Show” και τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη που αναλαμβάνουν την προθέρμανση για τη μεγάλη βραδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το “UEFA Europa League Show” θα μας μεταφέρει στην Τσεχία, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν Λίμπερετς (20.00, OTE SPORT 4HD), την ομάδα που σκόραρε το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης, όταν στην πρεμιέρα παραβίασε την εστία της Καραμπάκ στα 10 δευτερόλεπτα και 69 εκατοστά. Οι απεσταλμένοι του OTE TV στο Λίμπερετς, Μιχάλης Μελισσίδης, Κώστας Γκουντούλας και Πάρης Τσελεπίδης αναλαμβάνουν την ενημέρωση των φιλάθλων μία ώρα πριν τη σέντρα, αλλά και την αποκλειστική συνέντευξη του Μάριν Λέοβατς, ο οποίος μιλά για τα φετινά ζητούμενα του ΠΑΟΚ. Τη μετάδοση του αγώνα, αναλαμβάνει ο Μιχάλης Μελισσίδης.

Η Θέλτα δίνει το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι, έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία και καλεσμένος της είναι ο Παναθηναϊκός, που επιδιώκει την πρώτη του νίκη επί ισπανικού εδάφους (20.00, OTE SPORT 2HD). Δυο ώρες πριν τη σέντρα, θα συνδεθούμε με το Βίγκο όπου βρίσκονται οι απεσταλμένοι του OTE TV, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Αποστόλης Πάνος και Δημήτρης Ξαρλής και θα παρακολουθήσουμε την αποκλειστική συνέντευξη του αρχηγού των “πρασίνων”, Κάρλος Ζέκα, στην κάμερα του ΟΤΕ TV. Στις 20.00, το μικρόφωνο θα πάει στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, για τη μετάδοση του αγώνα.

Στο “UEFA Europa League Show” θα γίνει και η πρώτη σύνδεση με το “Γ. Καραϊσκάκης”, όπου θα βρίσκονται οι Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Ανδρέας Σερεβέτας για την πρώτη επίσημη συνάντηση του Ολυμπιακού με το ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 21.00 στο SPORT 3HD, θα επιστρέψουμε στην έδρα των “ερυθρόλευκων’, όπου αυτή τη φορά θα μας περιμένουν οι Αντρέα Παλομπαρίνι και Γιώργος Θαναηλάκης, με την pre-game εκπομπή του αγώνα, την ανάλυση των αντιπάλων, αλλά και τις δηλώσεις των παικτών και των προπονητών στην κάμερα του OTE TV. Η σέντρα του ματς θα γίνει στις 22.05 (OTE SPORT 3HD) και η μετάδοση ανήκει στον Γιώργο Θαναηλάκη.

Φυσικά, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής περιλαμβάνει και πολλές άλλες συναντήσεις: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ζόρια (22.05 OTE SPORT 2HD), Φενέρμπαχτσε-Φέγενορντ (22.05 OTE SPORT 4HD), Άγιαξ-Σταντάρ Λιέγης (20.00 OTE SPORT 5HD), Ρόμα-Άστρα (22.05 OTE SPORT 5HD), Φιορεντίνα-Καραμπάγκ (20.00 OTE SPORT 6HD),Μπιλμπάο-Ραπίντ (22.05 OTE SPORT 6HD), Γκαμπάλα-Μάιντς (18.00 OTE SPORT 7HD), Σάλκε-Σάλτσμπουργκ (20.00 OTE SPORT 7HD), Ζενίτ-Αλκμάαρ (22.05 OTE SPORT 7HD), Σπάρτα Πράγας-Ίντερ (20.00 OTE SPORT 8HD) και Σεντ Ετιέν-Άντερλεχτ (22.05 OTE SPORT 8HD).

Για όλες τις φάσεις και τα γκολ σε πραγματικό χρόνο, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να επιλέξουν στις 20.00 το OTE SPORT 1HD και την εκπομπή “UEFA Europa League Λεπτό προς λεπτό”.

Μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων, στις 00.05, η εκπομπή “UEFA Europa League Show” επιστρέφει στο OTE SPORT 2HD με τις καλύτερες στιγμές και από τους 24 αγώνες, όλο το ρεπορτάζ, δηλώσεις και την ψηφιακή ανάλυση από τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης