Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ατάκα του Λάκη Λαζόπουλου για τα άτομα με αναπηρία σε προηγούμενη εκπομπή του, ο ίδιος στο χθεσινό «Αλ Τσαντίρι» έδωσε τη δική του απάντηση με έντονο ύφος για τα όσα γράφτηκαν και σχολιάστηκαν.

«Όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται και σε μια ιδέα. Αυτό το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη» είχε πει ο Λάκης και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ζήτησε «όχι μόνο μία αλλά χίλιες συγγνώμες» στους ανθρώπους που άθελά του «έξυσε τις πληγές τους», κάνοντας παράλληλα σκληρή επίθεση στους δημοσιογράφους.

«Όπως είπε ένας φίλος, χρειάζεται ένα φύλλο για να φτιάξεις ολόκληρο δέντρο. Στη δική μου περίπτωση έφτιαξαν ολόκληρο δάσος του Αμαζονίου. Στην προηγούμενη εκπομπή, αν εκείνη τη στιγμή ένας στην τηλεόραση δεν με είχε δει ποτέ, δεν ήξερε γιατί μίλαγα και αγνοούσε παντελώς την πορεία μου στα τόσα χρόνια και τι έχει ειπωθεί σε αυτήν την εκπομπή, και αν αμέσως μετά τη φράση μου έκλεινε την τηλεόραση, σίγουρα θα μπορούσε να έχει παρεξηγήσει το νόημα των όσων είπα. Καμιά φορά οι λέξεις από μόνες τους μπορούν να ατυχήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ατυχήσει ένα ολόκληρο νόημα. Εγώ μιλούσα και αναφερόμουν στον Σόιμπλε,..

Περισσότερα στοgovastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης