Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις πληροφορίες για την πιθανή επανέκδοση της εφημερίδας «SporΤime».

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με αφορμή πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τελευταία, για πιθανή επανέκδοση της εφημερίδας SporΤime, ο ΠΣΑΤ εφιστά την προσοχή των συντεταγμένων οργάνων της Πολιτείας αλλά και των συνδικαλιστικών μας Ενώσεων, τονίζοντας ταυτόχρονα τα αναφαίρετα δικαιώματα των εργαζομένων στην εφημερίδα, την οποία συγκεκριμένες διαδικασίες και σκανδαλώδεις διαδρομές οδήγησαν στην εξαφάνισή της από τον χάρτη του Τύπου.

»Ο ΠΣΑΤ επισημαίνει ότι οι εργαζόμενοί της έμειναν στον δρόμο, απλήρωτοι, χωρίς αποζημίωση, διεκδικώντας τα δικαιώματά τους στα δικαστήρια όπου και δικαιώθηκαν επανειλημμένα, χωρίς όμως και να καταστεί εφικτό η υλοποίηση όλων αυτών των δικαστικών αποφάσεων.

»Στη Νομική υπηρεσία της ΕΣΗΕΑ άλλωστε, ο ογκώδης φάκελος του σκανδάλου SporΤime περιλαμβάνει στοιχεία για τη δαιδαλώδη διαδρομή του τίτλου της εφημερίδας σε εξωχώριες εταιρείες και μέρη ξωτικά, την εμπλοκή συγκεκριμένων απίθανων προσώπων και εταιρειών που την ενταφίασαν τελικά και άφησαν στον δρόμο δεκάδες εργαζομένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Η νέα διοίκηση της ΕΣΗΕΑ, σε συνεργασία και με τον ΠΣΑΤ, οφείλει να προσδιορίσει με σαφήνεια ότι καμία πειρατική προσπάθεια επανέκδοσης, με μεταβιβάσεις του τίτλου της εφημερίδας, δεν μπορεί να παραβλέψει τα αναφαίρετα δικαιώματα των εργαζομένων σε αυτή, έως και το 2008».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης