Τρεις γενιές τραγουδιστών τιμούν τον Στέλιο Καζαντζίδη και τη διαχρονικότητά του σε ένα νέο απολαυστικό σποτ της μπίρας FIX με… άρωμα Ελλάδος! Στo νέο τηλεοπτικό οι Γ. Μαργαρίτης, ο Γ. Κότσιρας και ο Μ. Πυροβολάκης ενώνονται σε ένα τραπέζι και ο καθένας με τη δική του μουσική κουλτούρα γίνονται μια παρέα και τραγουδούν τον «Γυάλινο Κόσμο» – τραγούδι διαχρονικό αλλά εξίσου επίκαιρο.

Το σήμερα ενώνεται με το χθες και όλοι μαζί τραγουδούν για το αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της μπίρας FIX πραγματοποιήθηκε στο Καβούρι, Αττικής.



Προφίλ

Η FIX Hellas, με την ιστορία, την παράδοση και τις αξίες που κουβαλά είναι η μία και μοναδική ελληνική μπύρα και καμία άλλη δε μπορεί να συγκριθεί μαζί της, παρά μόνο να τη μιμηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αυτήν ξεκινούν όλες οι αυθεντικές στιγμές της παρέας και σε αυτήν καταλήγουν. Η FIX Hellas δεν είναι μόνο παραδοσιακή, συμβολίζει και την «συνέχεια», είναι ένα αυθεντικό ελληνικό φαινόμενο, είναι η ψυχή της αυθεντικής ελληνικής παρέας.

Κουβαλάει στο DNA της αξίες, όπως: αυθεντικότητα, αμεσότητα, γέλιο, κέφι, μουσική, αυθορμητισμό, πάθος, διάθεση, αφορμή για γιορτή, κλπ.

Όλες αυτές οι αξίες εκφράζονται και επιβεβαιώνονται μέσα από τη διαχρονικότητα της μουσικής του Στ. Καζαντζίδη.

Η FIX Hellas, λοιπόν, αποτελώντας το «αρχέτυπο» της ελληνικής μπύρας, συναντά το «αρχέτυπο» της ελληνικής μουσικής, τον Στ. Καζαντζίδη.

Γιατί, Ποια να συγκριθεί με τα χαρακτηριστικά, τις αξίες που κουβαλά και την «ψυχή» της;

Μέσα από τη διαδρομή της όλα αυτά τα χρόνια – αλλά και την τελευταία 5ετία – η FIX Hellas παραμένει διαχρονική αλλά και επίκαιρη, αγγίζοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών. Οι μεγαλύτεροι έχουν τις αναμνήσεις και οι νεότεροι βιώνουν τις αξίες που είχαν ακούσει, έχοντας τη δυνατότητα πλέον να την απολαμβάνουν και οι ίδιοι. Η FIX είναι η μπύρα που ενώνει / γεφυρώνει γενιές. Ενώνει ανθρώπους ακόμη και με διαφορετικές προσλαμβάνουσες, αποτελώντας η ίδια το σταθερό, διαχρονικό και γνήσιο στοιχείο σε κάθε παρέα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης