Ανακοίνωση εξέδωσε η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων σχετικά με τις νέες απολύσεις στον Ελεύθερο Τύπο.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εφημερίδες χωρίς συντάκτες και με ύλη που θα «μαγειρεύεται» σε newsrooms εργολάβων, είναι το σχέδιο που βάζουν μπροστά εκδότες και καναλάρχες , για ενημέρωση – φασόν.

Στόχος των βαρόνων των ΜΜΕ είναι πρωτοσέλιδα, τηλε-παράθυρα και αναρτήσεις που θα πλασάρουν δήθεν ως ειδήσεις ό,τι συμφέρει την διαπλοκή ή το στοίχημα, με την βία στα γήπεδα να δίνει και να παίρνει αλλά με το αθλητικό ρεπορτάζ στην ανεργία ή στην γωνία.

Από τους αθλητικούς συντάκτες ξεκίνησαν – πριν ένα μήνα – οι απολύσεις στον Αnt1, προχώρησαν σε πολιτικούς συντάκτες και στην σφαγή των τεχνικών, με το καθεστώς Αντωνιάδου στην ΕΣΗΕΑ να ψελλίζει κάτι για «λήξη των συμβάσεων», χωρίς να ντρέπεται…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη Ψυχάρης και Μπόμπολας ετοιμάζονται να μπουν μαζί στο ίδιο γήπεδο για να προχωρήσουν σε νέες απολύσεις με την συγχώνευση που ψήνεται για ΔΟΛ και ΠΗΓΑΣΟ, μαζί με τα ρέστα.

Στον «Ελεύθερο Τύπο» όμως Μπενέκος και Σκαναβής θέλουν να ξεπεράσουν τα παλιά τους αφεντικά και πετάνε σε μια μέρα στο δρόμο 19 αθλητικούς συντάκτες και μάλιστα με πέτσινες αποζημιώσεις χωρίς να ανοίγει μύτη.

Βρίσκουν και τα κάνουν αφού η παρέα Αντωνιάδου – Καρούτζου και οι παρατρεχάμενοί τους έχει δώσει πράσινο φώς με τη στάση τους και τώρα όλοι μαζί κρατάνε την ΕΣΗΕΑ, χωρίς προεδρείο. Κι όλοι κάνουν τις δουλειές τους.

Η εργοδοτική βία δεν θα περάσει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης