Να επιδείξει «λιγότερη σπουδή στην έκδοση ανακοινώσεων – συνονθυλευμάτων και περισσότερη στην προσεκτική μελέτη του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής, όταν αυτό κατατεθεί στην Βουλή», καλούν τη Νέα Δημοκρατία κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών.

Οι ίδιοι κύκλοι καλούν τη Ν.Δ. «κατόπιν, να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία να εμπλακεί σε έναν ουσιαστικό διάλογο καταθέτοντας επιχειρήματα και όχι αστεϊσμούς του επιθεωρησιακού genre».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάτι τέτοιο θα περιποιούσε τιμή και στην ιδιότητά της ως αξιωματικής αντιπολίτευσης και στους Έλληνες πολίτες, την στιγμή που η χώρα αλλάζει οριστικά σελίδα», προσθέτουν οι πηγές του υπουργείου Οικονομικών.

Νωρίτερα, ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας έκανε λόγο για επιβεβαίωση ότι θα επιβληθούν από την κυβέρνηση πρόσθετα μέτρα λιτότητας και μετά το 2018, αλλά και ότι θα διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα οι υψηλοί δημοσιονομικοί στόχοι «σε πλήρη ασυνέπεια με όσα υποστήριζε ο κ. Τσίπρας μέχρι πρόσφατα με επιχειρήματα του τύπου “σκοτώνουν την κοινωνία”, “πνίγουν την οικονομία”, “δεν βγαίνουν”», αναφερόμενος στις δημοσιονομικές και μακροοικονομικές προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης