Σε αντίθεση με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από το υπουργειο Οικονομικών, σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παράτασης στην προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, η οποία λήγει τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, σημειώνοντας ωστόσο ότι η απόφαση θα είναι πολιτική.

Ο κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι θα μπορούσε να δοθεί παράταση, καθώς οι πληρωμές αυξήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και είναι κοντά στον στόχο που έχει θέσει το οικονομικό επιτελείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τις καταθέσεις πινακίδων, γνωστοποίησε ότι ανέρχονται μέχρι στιγμής σε 75 – 80.000 και εκτίμησε ότι θα πλησιάσουν ή και θα ξεπεράσουν τις 100.000 μέχρι το τέλος του έτους.

Στην περίπτωση που δεν δοθεί παράταση στα τέλη κυκλοφορίας, από την αρχή του χρόνου, όσοι δεν έχουν πληρώσει θα κληθούν να καταβάλουν το διπλάσιο ποσό.

Διαβάστε επίσης Χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ αναμένεται να παραδώσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012, 07:28

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λήγει η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012, 06:33

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης