Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Να συνεχίσουν να στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες της Ελλάδας για την έξοδο από την κρίση και την επιστροφή στην ανάπτυξη» κάλεσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος τα μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.), που αποτελείται από εκλεγμένους βουλευτές ελληνικής καταγωγής σε χώρες από όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε στην αντιπροσωπεία της Πα.Δ.Ε.Ε. ο κ. Μίχαλος ανέλυσε διεξοδικώς τις προοπτικές που έχει σήμερα η ελληνική οικονομία και ζήτησε τη συμβολή του απόδημου ελληνισμού.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Γνωρίζω τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες που ήδη έχετε αναλάβει, για την προώθηση ελληνικών προϊόντων, για την προβολή της χώρας στο διεθνές επενδυτικό κοινό, αλλά και για την ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος. Και θα ήθελα, με την ευκαιρία αυτή, να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο το ΕΒΕΑ όσο και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, θα είναι πρόθυμοι αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε μελλοντική σας δράση».

Παράλληλα επεσήμανε ότι: «Η Ελλάδα αποτελεί μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες για επενδύσεις σε σημαντικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, όπως ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία, ο τομέας των τροφίμων, η παιδεία, η υγεία, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να υλοποιούνται σημαντικές μεταρρυθμίσεις που αν συνεχιστούν και ολοκληρωθούν θα διευκολύνουν σημαντικά την επιχειρηματική δραστηριότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Πα.Δ.Ε.Ε. Πίτερ Κατσαμπάνης, από την πλευρά του ανέφερε στον κ. Μίχαλο ότι «θα συνεχιστεί η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με στόχο τόσο την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό όσο και για την έλευση επενδυτικών κεφαλαίων στην Ελλάδα και γενικότερα τη βελτίωση της εικόνας της χώρας παγκοσμίως».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης