Σημαντική επένδυση €130 εκατ. των Ομίλων Danaos και Fourlis στη Σόφια, επεκτείνοντας τη στρατηγική δραστηριοποίησή τους στο εξωτερικό

Τα εγκαίνια του Sofia Ring Mall πραγματοποιήθηκαν στις 10:00 το πρωί της 6ης Νοεμβρίου στη Σόφια της Βουλγαρίας, καλωσορίζοντας εορταστικά τους πρώτους επισκέπτες του νεότερου εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου της πόλης.

Το Sofia Ring Mall που βρίσκεται στη νοτιότερη ζώνη του Sofia Ring Road, ακριβώς δίπλα από το κατάστημα ΙΚΕΑ, φέρνει μια μοναδική πρόταση στον κλάδο του retail στη χώρα. Περισσότερα από 200 καταστήματα, πάνω από 400 μάρκες, 100 από τις οποίες έρχονται για πρώτη φορά στη Βουλγαρική αγορά, ο μόνος κινηματογράφος στη χώρα με δέκα VIP αίθουσες, το μεγαλύτερο κέντρο ψυχαγωγίας εσωτερικού χώρου, η μεγαλύτερη πίστα για kart στη χώρα, έκτασης 7.500 τ.μ., το μεγαλύτερο πολυκατάστημα, δωρεάν parking 3.500 θέσεων, VIP parking 100 θέσεων. Aυτά είναι μόνο ορισμένα από τα χαρακτηριστικά των εγκαταστάσεων του Sofia Ring Mall που το τοποθετούν ως άξιο εκπρόσωπο των πιο σύγχρονων εμπορικών κέντρων του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ολοκαίνουριο εμπορικό κέντρο δεν εστιάζει αποκλειστικά στο shopping, όπως ισχύει για τα περισσότερα εμπορικά κέντρα της Βουλγαρίας, αλλά και στη διασκέδαση, την ψυχαγωγία και την άθληση. Η κατεύθυνση αυτή αποτυπώνεται τόσο στην ξεχωριστή αρχιτεκτονική του, όσο και στη θέση του ανάμεσα στον ορεινό όγκο και το κέντρο της Σόφιας. Δεν υπάρχει αντίστοιχο εμπορικό κέντρο στη χώρα που να προσφέρει τόσο πολλούς ανοιχτούς χώρους με θέα στο βουνό, φυσικό εσωτερικό φωτισμό και εκτάσεις πράσινου που ξεπερνούν τα 28.000 τ.μ. Όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να συνδυάσουν τα ψώνια τους με μια βόλτα στο Vitosha, καθώς το τελεφερίκ που οδηγεί στο βουνό βρίσκεται πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο. Στους χώρους εστίασης, οι επισκέπτες έχουν δεκάδες επιλογές ανάμεσα σε καφετέριες, fast food και πολυτελή εστιατόρια, απ’ όπου μπορούν να απολαύσουν τη μοναδική θέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το άνοιγμα του Sofia Ring Mall, το μεγαλύτερο εσωτερικού χώρου πάρκο ψυχαγωγίας της Βουλγαρίας, το FUNTASY Ring Park, υποδέχεται, επίσης, τους πρώτους του επισκέπτες. Καλύπτοντας έκταση 6.500 τ.μ. και προσφέροντας διασκέδαση σε παιδιά κάθε ηλικίας. Ανάμεσα στα διάσημα brands που εισέρχονται για πρώτη φορά στην τοπική αγορά είναι και το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ελλάδα, τα Notosgalleries. Το συγκεκριμένο κατάστημα στο Sofia Ring Mall διαθέτει 100 διεθνείς μάρκες σε ρούχα, 50 διάσημες μάρκες σε αξεσουάρ, τσάντες και παπούτσια, αλλά και 100 μάρκες καλλυντικών και αρωμάτων.

Με το νέο πολυκατάστημα, το Sofia Ring Mall εισάγει τη λογική του shop-in-shop για πρώτη φορά στη Βουλγαρική αγορά, διευκολύνοντας τη διαδικασία του shopping και προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών brands, για όλη την οικογένεια, στο ίδιο μέρος. Εκτός από το Notosgalleries και το FUNTASY Ring Park, το εμπορικό κέντρο φιλοξενεί, επίσης, τα καταστήματα Supermarket Piccadilly, Technomarket, Mr. Bricolage, Yavor, Mango, H&M, Terranova, New Yorker, LC Waikiki, Intersport, Cine Grand και Sofia Karting Ring. Συνδυασμένο με το κατάστημα ΙΚΕΑ, το Sofia Ring Mall θα προσφέρει στους επισκέπτες του περισσότερα από 50.000 τ.μ. με καταστήματα για έπιπλα και οικιακό εξοπλισμό, μετατρέποντάς το στο μεγαλύτερο προορισμό για αγορές αυτού του είδους στη Βουλγαρία.

Η επένδυση στο Sofia Ring Mall ανέρχεται στα 130 εκατ. EUR. και ο συνολικός χώρος ενοικίασης καλύπτει 105.000 τ.μ. Οι επενδυτές του συγκεκριμένου project είναι ο Όμιλος Danaos, με δραστηριοποίηση στο ναυτιλιακό τομέα και ο Όμιλος Fourlis, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους retail στα Βαλκάνια.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από γιορτινές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια και τους επισκέπτες, όπως μεταξύ άλλων εμφανίσεις διάσημων μουσικών καλλιτεχνών, χορός, μπαλέτο και γυμναστική, παραστάσεις από ομάδες latin χορού και tango.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης