Ο Οργανισμός Enterprise Greece, στο πλαίσιο των δράσεών του για την ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών στα Βαλκάνια, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή και κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις στη Σερβία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, αυτό τον μήνα.

Η διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων των Πρεσβειών της Ελλάδας στις εν λόγω χώρες και θα δώσει τη δυνατότητα στις εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου των Τροφίμων και των Ποτών να έλθουν σε επαφή με αγοραστές, δίκτυα διανομής και σούπερ μάρκετ στις συγκεκριμένες χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιχειρηματική αποστολή θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου από το Βελιγράδι, θα συνεχιστεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στο Βουκουρέστι και θα ολοκληρωθεί στις 24 Νοεμβρίου στη Σόφια.

Παράλληλα, το Ελληνό-Ρουμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βουκουρέστι, οργανώνει συνέδριο με θέμα “Ηellenic Forum on Agriculture, Food & Beverages”, στις 22 Νοεμβρίου 2017.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης