Αισιόδοξος ως προς τις προοπτικές τις χώρας μας εμφανίστηκε σήμερα ο πρόεδρος και CEO της Fairfax Financial Holdings, Prem Watsa, σημειώνοντας ότι μια συμφωνία με τους πιστωτές είναι δυνατή.

«Είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα. Σε ένα χρόνο από τώρα, το περιβάλλον θα είναι διαφορετικό. Στο νέο περιβάλλον η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει σημαντικά», δήλωσε ο Watsa σε ομιλία του σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποίησε με τις διοικήσεις της Eurobank και της Grivalia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ελλάδα έχει πλήθος πλεονεκτήματα», πρόσθεσε.

Εξέφρασε ταυτόχρονα την πεποίθηση του ότι μια συμφωνία είναι δυνατή ανάμεσα σε πιστωτές και την ελληνική κυβέρνηση διότι αυτή είναι η μόνη λογική εξέλιξη και τη χρειάζονται και οι δύο πλευρές. «Οι συμφωνίες συχνά ολοκληρώνονται την τελευταία στιγμή», εκτίμησε.

Κατά την επίσκεψή του σήμερα στην Αθήνα ο πρόεδρος και CEO της Fairfax Financial Holdings είχε συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη, και με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γιάννη Στουρνάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Τσίπρα με τον πρόεδρο της FAIRFAX

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης