Νέα επιχειρηματική πρόταση από τον όμιλο GT Tsangarakis Group

-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

-ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

-ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»
(Αριστοτέλης )

Το GT TSANGARAKIS GROUP διευρύνει τις δραστηριότητές του με το νέο concept GT TSANGARAKIS partner που αφορά σε αλυσίδα καταστημάτων, στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο.

Στη συγκεκριμένη επιχειρηματική πρόταση η ανταπόκριση είναι μέχρι στιγμής τόσο μεγάλη από Έλληνες και ξένους επενδυτές, που η GT TSANGARAKIS partner απέσπασε ήδη το ΒΡΑΒΕΙΟ MOST PROMISING FRANCHISOR για το 2012, στο πλαίσιο των βραβείων Franchise που διοργάνωσε το περιοδικό «Franchise Business».

Ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί το πρώτο κατάστημα στο Χαλάνδρι, στη Λεωφόρο Πεντέλης 6, ετοιμάζεται το δεύτερο στη Νέα Σμύρνη, 2ας Μαΐου 12, πολύ σύντομα ανοίγουμε στο κέντρο της Κηφισιάς, τον Ιούνιο θα μας βρίσκετε και στη Λευκωσία της Κύπρου, ενώ ετοιμάζεται η πρώτη αλυσίδα καταστημάτων στην Ισπανία.

Ο πρόεδρος του ομίλου, Γιώργος Τσαγκαράκης, πιστεύει ότι με τη συγκεκριμένη στρατηγική μπορούν επιχειρήσεις και άνθρωποι να αντιμετωπίσουν την κρίση, επιλέγοντας την ανάπτυξη.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν, άλλωστε, ότι το franchising ΚΑΤΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του GT TSANGARAKIS Partner είναι η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, η οποία είναι υπεύθυνη για τη στρατηγική επικοινωνίας του Gt group.

Tα κοσμήματα που διατίθενται έχουν υψηλότατες προδιαγραφές ( I S O ), αποτελούνται από πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες και είναι σε τιμές προσιτές στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία (από 100 έως 500 ευρώ )

Προϋποθέσεις

Αν θέλετε να γίνετε μέλη σε μια επαγγελματική οικογένεια που μετράει ήδη 22 χρόνια στον χώρο του κοσμήματος, δημιουργώντας με τους πελάτες σχέσεις ζωής, αν θέλετε να εξασφαλίσετε το μέλλον το δικό σας αλλά και των ανθρώπων που αγαπάτε, χωρίς να ρισκάρετε σε σπουδές χωρίς αντίκρισμα, αν θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, αλλά όχι μόνοι, αν θέλετε να δώσετε τέλος στο άγχος για την επιβίωσή σας χωρίς να εκτεθείτε, γνωρίστε τους Λόγους για να ακολουθήσετε το concept του GT TSANGARAKIS Partner:

– αναγνωρισμένο brand

– αξιόπιστα προϊόντα

– μικρή επένδυση 25.000 €

– μεγάλη απόδοση

– δυναμική επικοινωνία TV –Τύπος-Web site ομίλου

– εκπαίδευση των Partners

– υποστήριξη Software -Διαχείριση πωλήσεων-Αποθήκη logistics

-No stock

– ό,τι πουλάς, πληρώνεις

– επαγγελματική καταξίωση και αποκατάσταση

Επικοινωνήστε μαζί μας στα:

franchise@tsangarakis.com
www.tsangarakisgroup.com
Τηλέφωνο : 210 89 86 200
Mob: + 30 693 67 06 497
Υπεύθυνη ανάπτυξης δικτύου: Διονυσία Καταφυγή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης